Πόσες φορές έχετε κάνει όλοι εσείς (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ιερωμένοι, χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος) ΛΑΘΗ που απλά τα βαπτίζετε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ εδώ και 20 μήνες; Το μόνο που μένει ίδιο, διότι οι απόψεις σας όλο και πλησιάζουν σε όσα σας λέμε ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, είναι η ΑΜΝΗΣΙΑ ΣΑΣ και η ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ ΣΑΣ στους προηγούμενους ισχυρισμούς σας.

Ποιος θα πληρώσει για όλη τη μιζέρια, τον κοινωνικό διχασμό, την κοινωνική ανέχεια, τον ψυχολογικό βιασμό, την οικονομική καταστροφή του κόσμου;

Δεν αρκούν δηλώσεις του τύπου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ.

Ξέρετε γιατί δεν αρκούν; ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

Ποντίκας Δημήτρης - Νίκος Αντωνιάδης
Πόσες φορές έχετε κάνει όλοι εσείς (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ιερωμένοι, χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος) ΛΑΘΗ που απλά τα βαπτίζετε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ εδώ και 20 μήνες; Το μόνο που μένει ίδιο, διότι οι απόψεις σας όλο και πλησιάζουν σε όσα σας λέμε ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, είναι η ΑΜΝΗΣΙΑ ΣΑΣ και η ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ ΣΑΣ στους προηγούμενους ισχυρισμούς σας. Ποιος θα πληρώσει για όλη τη μιζέρια, τον κοινωνικό διχασμό, την κοινωνική ανέχεια, τον ψυχολογικό βιασμό, την οικονομική καταστροφή του κόσμου; Δεν αρκούν δηλώσεις του τύπου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ. Ξέρετε γιατί δεν αρκούν; ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ. Ποντίκας Δημήτρης - Νίκος Αντωνιάδης
Like
Love
Wow
Haha
164
5 Σχόλιο 21 Μοιράστηκε 180
Προωθημένο
Προωθημένο