Οι άνθρωποι ελίσσονται και οι καταστάσεις εξελίσσονται...

Τον τελευταίο καιρό ραγδαία...

Το ίδιο και εμείς...

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι κάναμε και εμείς ένα άλμα εξέλιξης.

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, το Infogen4U μας αφήνει και δίνει τη θέση στον Ehetlos.

Ήρθε η ώρα και για εμάς και "απογαλακτιστήκαμε" από την αγαπητή Google, έχοντας πλέον το δικό μας ιστολόγιο, με το δικό του όνομα.

https://ehetlos.com

Όλο το αρχείο του Infogen4U, έχει μεταφερθεί στον Ehetlos, οπότε μην ανησυχείτε, η γνώση δεν χάθηκε, παραμένει προσβάσιμη και διαθέσιμη για όλο τον κόσμο.

Το κανάλι μας στο youtube Και στο Odysee προσωρινά θα παραμείνουν ως InfoGen.

Η κατηγοριοποίηση έχει αλλάξει αρκετά, αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην σας μπερδέψει... Το email μας, τελείως πλέον δικό μας, info@ehetlos.com.

To Infogen4U θα παραμείνει ενεργό για ένα 24ωρο ακόμα και μετά θα διαγραφεί από την πλατφόρμα της google.

Ελπίζουμε και η δική μας εξέλιξη να σας αρέσει.

Μετά τιμής και σεβασμού
Δημήτρης Ποντίκας.
Οι άνθρωποι ελίσσονται και οι καταστάσεις εξελίσσονται... Τον τελευταίο καιρό ραγδαία... Το ίδιο και εμείς... Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι κάναμε και εμείς ένα άλμα εξέλιξης. Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, το Infogen4U μας αφήνει και δίνει τη θέση στον Ehetlos. Ήρθε η ώρα και για εμάς και "απογαλακτιστήκαμε" από την αγαπητή Google, έχοντας πλέον το δικό μας ιστολόγιο, με το δικό του όνομα. https://ehetlos.com Όλο το αρχείο του Infogen4U, έχει μεταφερθεί στον Ehetlos, οπότε μην ανησυχείτε, η γνώση δεν χάθηκε, παραμένει προσβάσιμη και διαθέσιμη για όλο τον κόσμο. Το κανάλι μας στο youtube Και στο Odysee προσωρινά θα παραμείνουν ως InfoGen. Η κατηγοριοποίηση έχει αλλάξει αρκετά, αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην σας μπερδέψει... Το email μας, τελείως πλέον δικό μας, info@ehetlos.com. To Infogen4U θα παραμείνει ενεργό για ένα 24ωρο ακόμα και μετά θα διαγραφεί από την πλατφόρμα της google. Ελπίζουμε και η δική μας εξέλιξη να σας αρέσει. Μετά τιμής και σεβασμού Δημήτρης Ποντίκας.
EHETLOS.COM
- Ehetlos
ΑΡΧΙΚΗ Καλωσήρθατε στο νέο μας ιστολόγιο. Περιηγηθείτε στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις μας. Actinides Detector kit by InfoGen 27/04/2022 Ο οίκος MenidiMedica Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το κιτ Actinides Detector που ανιχνεύει σε 5 λεπτά την... Πίσω από έναν αριθμό υπάρχει μία ψυχή by InfoGen 22/04/2022 ενόψει του Πάσχα Αυτές οι ημέρες που
Love
Like
19
1 Σχόλιο 4 Μοιράστηκε
Προωθημένο
Προωθημένο