👏👏👏👏👏👏💯💯💯💯💯💯💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Νίκος Αντωνιάδης
********************

Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !!

*Διαβάστε τα κείμενα στην αγγλική γλώσσα.

https://nikosantoniadis.tv/2022/04/14/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80/

****************

..." Έχει ήδη αποσταλεί σε δεκάδες διευθύνσεις. Στον Ο.Η.Ε., την Ευρωβουλή και συγκεκριμένους ευρωβουλευτές, στα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε. της Ευρώπης, των Η.Π.Α. και της Ασίας, στα αντίστοιχα Ε.Σ.Ρ. του εξωτερικού, σε πρεσβείες. Και είναι μόνο το πρώτο μέρος. Αύριο, η μεταφρασμένη στην αγγλική γλώσσα καταγγελία των πέντε υγειονομικών απεργών πείνας, με το δικό μου εισαγωγικό κείμενο και το εισαγωγικό της μήνυσης της 19ης Ιουλίου 2021, θα σταλεί σε άλλες τόσες διευθύνσεις.

Σήμερα επιδόθηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η αναφορά-δυναμίτης που διάβασα στο χθεσινό live στο facebook (ανεβαίνει το βίντεο εδώ και στο κανάλι σε λίγα λεπτά), καθώς και η εξώδικη πρόσκληση σε Μητσοτάκη-Πλεύρη, που επίσης διάβασα στο live. Αύριο θα δημοσιεύσω τα δύο κείμενα με τα αποδεικτικά επιδόσεως. Την Παρασκευή κλιμακώνω τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη και την ομάδα που ακόμα την ελέγχει.

Έχετε πίστη." ...
0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
Προωθημένο
Προωθημένο