ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ


Ανακοινώσεις από την #Σελίδα της #Συμμαχίας << Η Αρχή Του Τέλους >>
Αποκατεστημένη Δημοκρατία:
Η Πελόζι είπε στο Κογκρέσο να μείνει στο σπίτι λόγω του CV-19, αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν ότι την Πέμπτη 31 Μαρτίου όλα τα κυβερνητικά κτίρια θα είναι κλειστά. Το Κογκρέσο είχε εκλεγεί παράνομα στην US Inc, η οποία ήταν πλέον ανενεργή.
Την περασμένη Πέμπτη, 31 Μαρτίου , οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης των Η.Π.Α. έλαβαν πλήρη ειδοποίηση να αποχωρήσουν από το νομοθετικό σώμα της DC (ενώ βρίσκονταν στο νομοθετικό σώμα εκείνη την ημέρα) καθώς δεν έχουν καμία εξουσία, καμία θέση και δεν θα πληρωθούν περαιτέρω.
Όλες οι θέσεις τους έχουν ήδη καλυφθεί με αντικαταστάτες στη νέα Κυβέρνηση της Δημοκρατίας. Οι νέοι αντικαταστάτες της Δημοκρατίας για το Κογκρέσο πληρώνονται από την 1η Απριλίου και έχουν πλήρη νομική υπόσταση σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Την Δευτ. Στις 4 Απριλίου είχε προγραμματιστεί ένα μεγάλο γεγονός σύμφωνα με τον Τραμπ.
Το Σάβ. 9 Απριλίου Το POTUS θα άρχιζε να δίνει Επτά Μηνύματα σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.
Την Τετ. Στις 13 Απριλίου το Σύστημα Εκπομπών Έκτακτης Ανάγκης θα μπορούσε να ξεκινήσει, με τις δέκα ημέρες του Σκότους ίσως να ακολουθούν – η μετάβαση του Κβαντικού διακόπτη στο μεγαλείο.
Η Παρασκευή 22 Απριλίου ορίστηκε ως Ημέρα Ελευθερίας VictQry.
Τυχόν διακοπή ρεύματος θα ήταν μόνο «περιφερειακά» για να γίνει καθαρισμός σε αυτήν την περιοχή.
Σε μερικές εβδομάδες ολόκληρο το σενάριο θα είναι σε πλήρη προβολή.
Το χρηματικό δολάριο ΗΠΑ ( Η Α.Ε. χρεοκόπησε από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και τη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με τον Τσάρλι Γουόρντ) θα καταργηθεί σταδιακά μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 2022.
https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ The Storm is upon us
Ετοιμάζουμε ποπ κορν & σαμπάνιες
ΟΜΩΣ θέλω να #τονίσω πως..
ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΆ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ πχ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΌΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΆΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΣΎΜΦΩΝΟΙ;;; ΌΦΕΙΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΝΑ ΧΑΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΈΜΑ ΗΜΕΡΏΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ, ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΙΣΧΎΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΔΈΛΦΙΑ
ΠΆΜΕ ΔΥΝΑΤΆ, ΑΝΕΒΆΖΟΥΜΕ ΔΟΝΗΣΕΙΣ
#TheStormIsUponUs #DrainTheSwamp #EBS #TheGreatAwakening2020 #QWWG1WGA
ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ 🇱🇷💜🇷🇺🔥🇱🇷💜🇷🇺🔥🇱🇷💜🇷🇺🔥🇱🇷💜🇷🇺 🌟✨🌙🌟✨🌙🌟✨🌙🌟✨🌙🌟✨🌙 🔥🔥 Ανακοινώσεις από την #Σελίδα της #Συμμαχίας << Η Αρχή Του Τέλους >> Αποκατεστημένη Δημοκρατία: Η Πελόζι είπε στο Κογκρέσο να μείνει στο σπίτι λόγω του CV-19, αλλά ο πραγματικός λόγος ήταν ότι την Πέμπτη 31 Μαρτίου όλα τα κυβερνητικά κτίρια θα είναι κλειστά. Το Κογκρέσο είχε εκλεγεί παράνομα στην US Inc, η οποία ήταν πλέον ανενεργή. Την περασμένη Πέμπτη, 31 Μαρτίου , οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης των Η.Π.Α. έλαβαν πλήρη ειδοποίηση να αποχωρήσουν από το νομοθετικό σώμα της DC (ενώ βρίσκονταν στο νομοθετικό σώμα εκείνη την ημέρα) καθώς δεν έχουν καμία εξουσία, καμία θέση και δεν θα πληρωθούν περαιτέρω. Όλες οι θέσεις τους έχουν ήδη καλυφθεί με αντικαταστάτες στη νέα Κυβέρνηση της Δημοκρατίας. Οι νέοι αντικαταστάτες της Δημοκρατίας για το Κογκρέσο πληρώνονται από την 1η Απριλίου και έχουν πλήρη νομική υπόσταση σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Την Δευτ. Στις 4 Απριλίου είχε προγραμματιστεί ένα μεγάλο γεγονός σύμφωνα με τον Τραμπ. Το Σάβ. 9 Απριλίου Το POTUS θα άρχιζε να δίνει Επτά Μηνύματα σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Την Τετ. Στις 13 Απριλίου το Σύστημα Εκπομπών Έκτακτης Ανάγκης θα μπορούσε να ξεκινήσει, με τις δέκα ημέρες του Σκότους ίσως να ακολουθούν – η μετάβαση του Κβαντικού διακόπτη στο μεγαλείο. Η Παρασκευή 22 Απριλίου ορίστηκε ως Ημέρα Ελευθερίας VictQry. Τυχόν διακοπή ρεύματος θα ήταν μόνο «περιφερειακά» για να γίνει καθαρισμός σε αυτήν την περιοχή. Σε μερικές εβδομάδες ολόκληρο το σενάριο θα είναι σε πλήρη προβολή. Το χρηματικό δολάριο ΗΠΑ ( Η Α.Ε. χρεοκόπησε από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και τη Σαουδική Αραβία σύμφωνα με τον Τσάρλι Γουόρντ) θα καταργηθεί σταδιακά μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 2022. https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1 🔥💛🔥💛🔥💛🔥💛🔥💛🔥💛🔥💛🔥 ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ 💙 The Storm is upon us‼️ Ετοιμάζουμε ποπ κορν & σαμπάνιες🍾🍿 💥💥 ΟΜΩΣ θέλω να #τονίσω πως.. 🆘🆘 ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΆ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ πχ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΌΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΆΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΣΎΜΦΩΝΟΙ;;; ΌΦΕΙΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΝΑ ΧΑΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΈΜΑ ΗΜΕΡΏΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ, ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΙΣΧΎΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΔΈΛΦΙΑ 🔥🔥 ΠΆΜΕ ΔΥΝΑΤΆ, ΑΝΕΒΆΖΟΥΜΕ ΔΟΝΗΣΕΙΣ‼️ #TheStormIsUponUs #DrainTheSwamp #EBS #TheGreatAwakening2020 #QWWG1WGA
T.ME
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
WWG1WGA (Z) https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1
Love
2
0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
Προωθημένο
Προωθημένο