"#ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ" ΠΛΑΝΔΗΜΙΕΣ
Αυτό πρέπει να το διαβάσετε! Μοιραστείτε το με ΟΛΟΥΣ όσους γνωρίζετε!
Πρόκειται για μια "φανταστική π@νδημία" που ονομάζεται "SΡΑRS" και υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα το "2025-2028" Αυτή η "άσκηση" ολοκληρώθηκε από το John Hopkins, και επιχορηγήθηκε από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates το 2018.
Απλώς προχώρησαν στην αναπροσαρμογή του χρονοδιαγράμματος στο 2020-2023.
Αυτό το έγγραφο/άσκηση είναι η απόδειξη ότι όλη αυτή η "π@νδημία του CΟVΙD" είναι στην πραγματικότητα μια Προσχεδιασμένη ΨΕΥΤΙΚΗ π@νδημία.
Τα πάντα από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το εγχειρίδιο είναι εδώ, μέχρι και μερικά από τα hashtags που χρησιμοποιούνται ακόμα και τώρα.
Ο απώτερος στόχος είναι να €μboλιαστούν ΟΛΟΙ στον πλανήτη με μια θανατηφόρα γονιδιακή θεραπεία, την οποία βλέπετε τώρα.
Ρωτήστε τον εαυτό σας...
ΓΙΑΤΙ δεν έχει απομονωθεί ΠΟΤΕ αυτός ο ιός, παρά το γεγονός ότι το ζήτησαν αρκετοί Ιατρικοί Επαγγελματίες;
ΤΙ συνέβη στη ΓΡΙΠΗ;
ΑΥΤO ΔΕΝ ΕIΧΕ ΠΟΤE ΝΑ ΚAΝΕΙ ΜΕ EΝΑΝ "ΙO"
ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑΥΑΓΉΣΕΙ
https://forbiddenknowledgetv.net/.../spars-pandemic...
https://t.me/trustthegreekplanchat/19509
https://t.me/trustthegreekplanchat/19495
#WakeUp #ΞύπναΚόσμε #TRUTH #Αλήθεια
🔥⭐🌙🔥⭐🌙🔥⭐🌙🔥⭐🌙🔥⭐🌙🔥 🌙✨"#ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ" ΠΛΑΝΔΗΜΙΕΣ ✨🌙 🚨🚨🚨🚨 Αυτό πρέπει να το διαβάσετε! Μοιραστείτε το με ΟΛΟΥΣ όσους γνωρίζετε! 🚨🚨🚨 Πρόκειται για μια "φανταστική π@νδημία" που ονομάζεται "SΡΑRS" και υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα το "2025-2028" Αυτή η "άσκηση" ολοκληρώθηκε από το John Hopkins, και επιχορηγήθηκε από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates το 2018. Απλώς προχώρησαν στην αναπροσαρμογή του χρονοδιαγράμματος στο 2020-2023. Αυτό το έγγραφο/άσκηση είναι η απόδειξη ότι όλη αυτή η "π@νδημία του CΟVΙD" είναι στην πραγματικότητα μια 💥✨ Προσχεδιασμένη ΨΕΥΤΙΚΗ π@νδημία. ✨💥💥💥 Τα πάντα από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το εγχειρίδιο είναι εδώ, μέχρι και μερικά από τα hashtags που χρησιμοποιούνται ακόμα και τώρα. Ο απώτερος στόχος είναι να €μboλιαστούν ΟΛΟΙ στον πλανήτη με μια θανατηφόρα γονιδιακή θεραπεία, την οποία βλέπετε τώρα. Ρωτήστε τον εαυτό σας... ΓΙΑΤΙ δεν έχει απομονωθεί ΠΟΤΕ αυτός ο ιός, παρά το γεγονός ότι το ζήτησαν αρκετοί Ιατρικοί Επαγγελματίες; ΤΙ συνέβη στη ΓΡΙΠΗ; ⭐🔥🔥 ΑΥΤO ΔΕΝ ΕIΧΕ ΠΟΤE ΝΑ ΚAΝΕΙ ΜΕ EΝΑΝ "ΙO" ⭐✨🌙 💜 ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑΥΑΓΉΣΕΙ 💜 https://forbiddenknowledgetv.net/.../spars-pandemic... https://t.me/trustthegreekplanchat/19509 https://t.me/trustthegreekplanchat/19495 #WakeUp #ΞύπναΚόσμε #TRUTH #Αλήθεια
Like
1
0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
Προωθημένο
Προωθημένο