Εκχυλισματα Βοτάνων - Κεραλοιφές
 • 62 χρήστες τους αρέσει
 • άλλο
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • Στο ταξίδι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού χρειαζόμαστε δυνατούς συμμάχους. Στην Herba προτείνουμε το Ελιξίριο Καλής Υγείας, με 19 βότανα για την γενική τόνωση του οργανισμού.
  Το Eλιξίριο Kαλής Υγείας είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό, απαραίτητο για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυσή του ανοσοποιητικού. Βοηθά στην ομαλή λειτουργία του εντέρου ενισχύοντας τον μεταβολισμό. Είναι ασπίδα απένταντι στις καθημερινές προκλήσεις και τους ιούς. Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα και βοηθάει ώστε οι βιταμίνες να παραδίδονται σωστά σε όλες τις περιοχές του σώματος και να απομακρύνονται οι άχρηστες ουσίες.
  Το Ελιξίριο Καλής Υγείας, τονώνει το πεπτικό σύστημα κι επουλώνει τα έλκη και δρα τονωτικά στο γαστρικό σύστημα. Είναι καρδιοτονωτικό κι ευεγερτικό για τα μάτια. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και δρα ενάντια στα βακτήρια, τους μικροοργανισμούς και τα παράσιτα. Βελτιώνει τον μεταβολισμό και τη λειτουργία των κυττάρων. Βοηθά σε προβλήματα του αναπνευστικού. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος προς τον εγκέφαλο και βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη.
  Αποκτίστε το τώρα στα 100ml μόνο με 18:00€
  https://herba.gr/product/elixirio-kalis-ygeias
  Στο ταξίδι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού χρειαζόμαστε δυνατούς συμμάχους. Στην Herba προτείνουμε το Ελιξίριο Καλής Υγείας, με 19 βότανα για την γενική τόνωση του οργανισμού. Το Eλιξίριο Kαλής Υγείας είναι ένα ισχυρό ενισχυτικό, απαραίτητο για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυσή του ανοσοποιητικού. Βοηθά στην ομαλή λειτουργία του εντέρου ενισχύοντας τον μεταβολισμό. Είναι ασπίδα απένταντι στις καθημερινές προκλήσεις και τους ιούς. Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα και βοηθάει ώστε οι βιταμίνες να παραδίδονται σωστά σε όλες τις περιοχές του σώματος και να απομακρύνονται οι άχρηστες ουσίες. Το Ελιξίριο Καλής Υγείας, τονώνει το πεπτικό σύστημα κι επουλώνει τα έλκη και δρα τονωτικά στο γαστρικό σύστημα. Είναι καρδιοτονωτικό κι ευεγερτικό για τα μάτια. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και δρα ενάντια στα βακτήρια, τους μικροοργανισμούς και τα παράσιτα. Βελτιώνει τον μεταβολισμό και τη λειτουργία των κυττάρων. Βοηθά σε προβλήματα του αναπνευστικού. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος προς τον εγκέφαλο και βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Αποκτίστε το τώρα στα 100ml μόνο με 18:00€ https://herba.gr/product/elixirio-kalis-ygeias
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Τέτοιες μαρτυρίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω αυτό που κάνω, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στον συνάνθρωπο.
  Τέτοιες μαρτυρίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω αυτό που κάνω, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στον συνάνθρωπο.
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Να την αγαπάς την ρίγανη έλεγε η γιαγιά μου, εκείνη θα μοσχοβολάει για σένα και θα σε φροντίζει για να είσαι γερή και να μην αρρωσταίνεις. Σοφή η γιαγιά Σοφία σε όλα της καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται. Άφησε την παρακαταθήκη της σε καλά χέρια.
  Το βάμμα Ρίγανης θεραπεύει τις λοιμώξεις του πεπτικού συστήματος και συντελεί στη ρύθμιση του τυμπανισμού και της έκκρισης χολής. Η ισχυρή αντισηπτική και αντιμικροβιακή του δράση, το καθιστούν χρήσιμο στην καταπολέμηση ιών και της γρίπης και σε παθήσεις του αναπνευστικού όπως, ο βήχας, η αμυγδαλίτιδα, η βρογχίτιδα και το άσθμα.
  Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο 10,00€
  https://herba.gr/product/rigani
  Να την αγαπάς την ρίγανη έλεγε η γιαγιά μου, εκείνη θα μοσχοβολάει για σένα και θα σε φροντίζει για να είσαι γερή και να μην αρρωσταίνεις. Σοφή η γιαγιά Σοφία σε όλα της καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται. Άφησε την παρακαταθήκη της σε καλά χέρια. Το βάμμα Ρίγανης θεραπεύει τις λοιμώξεις του πεπτικού συστήματος και συντελεί στη ρύθμιση του τυμπανισμού και της έκκρισης χολής. Η ισχυρή αντισηπτική και αντιμικροβιακή του δράση, το καθιστούν χρήσιμο στην καταπολέμηση ιών και της γρίπης και σε παθήσεις του αναπνευστικού όπως, ο βήχας, η αμυγδαλίτιδα, η βρογχίτιδα και το άσθμα. Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο 10,00€ https://herba.gr/product/rigani
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Βάμμα Γκίνγκο Μπιλόμπα
  Περιέχει φλαβονοειδή και γκιγκολίδια Α και Β, διλοβολίδια, κερσετίνη και καεμφερόλη. Έχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που πολεμούν την δράση των ελεύθρων ριζών.
  Θεωρείται το βότανο της μνήμης, και η τροφή του εγκεφάλου
  Βελτιώνει τις νοητικές λειτουργίες
  Ημικρανίες, πονοκέφαλοι και ζαλάδα
  Δρα θεραπευτικά στην εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του αμφιβληστροειδούς, η οποία προκαλεί από μείωση έως και απώλεια της όρασης
  Αντιμετώπιση χρόνιας φλεγμονής
  Δύσποια, άσθμα, βήχας
  Ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο
  Κακή κυκλοφορία αίματος
  Λεύκη
  Πρόληψη εμφάνισης φλεβίτιδας και κιρσών
  Γονιμότητα
  Βοηθά πολύ στην γεροντική άνοια
  Καταπολεμά το άγχος
  Δρα κατά της δυσκοιλιότητας
  Αντιμετωπίζει τις δερματικές αλλεργίες
  Αυξάνει τη λίμπιντο
  Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εποχιακής αλλεργικής επιπεφυκίτιδας
  Μειώνει το σχηματισμό αρτηριακής πλάκας
  Καταπολεμά την ινομυαλγία
  Διατηρεί την καρδιαγγιεκή υγεία
  Αντιμετωπίζει τις αναπνευστικές διαταραχές
  Προλαμβάνει το σύνδρομο ελειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας
  Αποκτίστε το μόνο του στα 50ml μόνο 10,00€
  https://herba.gr/product/gkigko-biloba
  Μαζί με Κράταιγο για ενίσχυση της μνήμης στα 50ml μόνο 14.00€
  https://herba.gr/product/enischytiko-mnimis
  Βάμμα Γκίνγκο Μπιλόμπα Περιέχει φλαβονοειδή και γκιγκολίδια Α και Β, διλοβολίδια, κερσετίνη και καεμφερόλη. Έχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που πολεμούν την δράση των ελεύθρων ριζών. Θεωρείται το βότανο της μνήμης, και η τροφή του εγκεφάλου Βελτιώνει τις νοητικές λειτουργίες Ημικρανίες, πονοκέφαλοι και ζαλάδα Δρα θεραπευτικά στην εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του αμφιβληστροειδούς, η οποία προκαλεί από μείωση έως και απώλεια της όρασης Αντιμετώπιση χρόνιας φλεγμονής Δύσποια, άσθμα, βήχας Ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο Κακή κυκλοφορία αίματος Λεύκη Πρόληψη εμφάνισης φλεβίτιδας και κιρσών Γονιμότητα Βοηθά πολύ στην γεροντική άνοια Καταπολεμά το άγχος Δρα κατά της δυσκοιλιότητας Αντιμετωπίζει τις δερματικές αλλεργίες Αυξάνει τη λίμπιντο Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εποχιακής αλλεργικής επιπεφυκίτιδας Μειώνει το σχηματισμό αρτηριακής πλάκας Καταπολεμά την ινομυαλγία Διατηρεί την καρδιαγγιεκή υγεία Αντιμετωπίζει τις αναπνευστικές διαταραχές Προλαμβάνει το σύνδρομο ελειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας Αποκτίστε το μόνο του στα 50ml μόνο 10,00€ https://herba.gr/product/gkigko-biloba Μαζί με Κράταιγο για ενίσχυση της μνήμης στα 50ml μόνο 14.00€ https://herba.gr/product/enischytiko-mnimis
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Βάμμα Φυσικό Τονωτικό, δυναμωτικό, τονωτικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό, αποτοξινωτικό και χαρίζει ενέργεια σα να βγήκατε μόλις απ' τη φόρτηση.
  Το Φυσικό Τονωτικό βάμμα, παρέχει στον οργανισμό μας πρωτεΐνες, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο.
  Καθαρίζει τα όργανα και μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL, αυξάνοντας παράλληλα την καλή χοληστερόλη HDL και βοηθάει στην απώλεια βάρους.
  Το Φυσικό Τονωτικό βάμμα δυναμώνει την εγκεφαλική λειτουργία, βελτιώνει την μαθησιακή αντίληψη των παιδιών, καθαρίζει το έντερο, χαρίζει έναν καλό ύπνο και βοηθά στην καταπολέμιση της αντρικής ανικανότητας.
  Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο 14,00€
  https://herba.gr/product/fysiko-tonotiko
  Βάμμα Φυσικό Τονωτικό, δυναμωτικό, τονωτικό, ενισχύει το ανοσοποιητικό, αποτοξινωτικό και χαρίζει ενέργεια σα να βγήκατε μόλις απ' τη φόρτηση. Το Φυσικό Τονωτικό βάμμα, παρέχει στον οργανισμό μας πρωτεΐνες, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιταμίνη Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο. Καθαρίζει τα όργανα και μειώνει την κακή χοληστερόλη LDL, αυξάνοντας παράλληλα την καλή χοληστερόλη HDL και βοηθάει στην απώλεια βάρους. Το Φυσικό Τονωτικό βάμμα δυναμώνει την εγκεφαλική λειτουργία, βελτιώνει την μαθησιακή αντίληψη των παιδιών, καθαρίζει το έντερο, χαρίζει έναν καλό ύπνο και βοηθά στην καταπολέμιση της αντρικής ανικανότητας. Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο 14,00€ https://herba.gr/product/fysiko-tonotiko
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Το Βάμμα Γλυκόρριζας ενεργοποιεί τα επινεφρίδια και βοηθάει στη γαστρίτιδα
  Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιαρθιτικό, διεγερτικό, τονωτικό του φλοιού των επινεφριδίων, μειώνει τη χοληστερόλη, μαλακώνει τον γαστρικό βλεννογόνο, πιθανώς αντιαλεργικό, δροσιστικό, αποχρεμπτικό.
  Έρευνα έχει δείξει ότι το βάμμα Γλυκόρριζας όταν αποδομιθεί στο έντερο παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη κι αντιαρθριτική δράση παρόμοια με την υδροκορτιζόνη κι άλλες κορτινοστεροειδείς ορμόνες. Διεγείρει την παραγωγή ορμονών από τα επινεφρίδια και μειώνει την διάσπαση των στεροειδών από το συκώτι και τα νεφρά. Είναι αποτελεσματικό στη χρόνια ηπατίτιδα και στην κύρωση του ήπατος.
  Το βάμμα Γλυκόρριζας είναι χρήσιμο στις φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου και του πεπτικού συστήματος όπως τα στοματικά έλκη, η γαστρίτιδα, η πεπτική εξέλκωση και τα προβλήματα υπερβολικής οξύτητας, ωφελούνται από το βάμμα Γλυκόρριζας καθώς επίσης διάφορες διαταραχές του στήθους, η αρθρίτιδα, αρθρώσεις με φλεγμονή και ορισμένα δερματικά προβλήματα.
  Το βάμμα Γλυκόρριζας ενεργοποιεί τα επινεφρίδια βοηθώντας στην νόσο του Addison κατά την οποία τα επινεφρίδια παύουν να λειτουργούν κανονικά.
  Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο με 10,00€
  https://herba.gr/product/glikorriza
  Το Βάμμα Γλυκόρριζας ενεργοποιεί τα επινεφρίδια και βοηθάει στη γαστρίτιδα Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιαρθιτικό, διεγερτικό, τονωτικό του φλοιού των επινεφριδίων, μειώνει τη χοληστερόλη, μαλακώνει τον γαστρικό βλεννογόνο, πιθανώς αντιαλεργικό, δροσιστικό, αποχρεμπτικό. Έρευνα έχει δείξει ότι το βάμμα Γλυκόρριζας όταν αποδομιθεί στο έντερο παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη κι αντιαρθριτική δράση παρόμοια με την υδροκορτιζόνη κι άλλες κορτινοστεροειδείς ορμόνες. Διεγείρει την παραγωγή ορμονών από τα επινεφρίδια και μειώνει την διάσπαση των στεροειδών από το συκώτι και τα νεφρά. Είναι αποτελεσματικό στη χρόνια ηπατίτιδα και στην κύρωση του ήπατος. Το βάμμα Γλυκόρριζας είναι χρήσιμο στις φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου και του πεπτικού συστήματος όπως τα στοματικά έλκη, η γαστρίτιδα, η πεπτική εξέλκωση και τα προβλήματα υπερβολικής οξύτητας, ωφελούνται από το βάμμα Γλυκόρριζας καθώς επίσης διάφορες διαταραχές του στήθους, η αρθρίτιδα, αρθρώσεις με φλεγμονή και ορισμένα δερματικά προβλήματα. Το βάμμα Γλυκόρριζας ενεργοποιεί τα επινεφρίδια βοηθώντας στην νόσο του Addison κατά την οποία τα επινεφρίδια παύουν να λειτουργούν κανονικά. Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο με 10,00€ https://herba.gr/product/glikorriza
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Βαρέα μέταλλα
  Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι γιατροί είχαν καταγράψει τα συμπτώματα των ανθρώπων που είχαν εκτεθεί σε αυτά. Μερικές από τις συνέπειες στην υγεία μας είναι οι εξής:
  Καρκίνος, Ασθένειες στα νεφρά, Αυτισμός,
  Ασθένειες του ήπατος, Αυτοάνοσα νοσήματα,
  Καθυστερημένη ανάπτυξη, Αλλεργίες,
  Ασθένειες των αρθρώσεων
  Διαταραχές του νευρικού συστήματος
  Νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως Πάρκινσον ή Αλτσχάιμερ
  Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος
  Ανωμαλίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
  Όλα τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν γύρω μας βρίσκονται σε διάφορες μορφές. Οι πιο κοινές περιλαμβάνουν:
  Σωλήνες μολύβδου
  Μεγάλα λιπαρά ψάρια όπως είναι ο σολομός, ο τόνος και ο ξιφίας
  Θερμόμετρα με υδράργυρο (όταν σπάνε)
  Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας (όταν σπάνε)
  Σκεύη αλουμινίου ή εκείνα που περιέχουν άλλα βαρέα μέταλλα
  Εμβόλια
  Παρασιτοκτόνα
  Προϊόντα υγιεινής και συμβατικά καλλυντικά
  Βενζίνη
  Καπνός
  Πρόσθετα τροφίμων
  Φάρμακα
  Νερό από ορυχεία και βιομηχανίες και άλλα λύματα
  Οδοντιατρικά αμαγάλματα (σφραγίσματα) υδραργύρου
  Είναι ολοφάνερο λοιπόν πως η αποτοξίνωση από όλους τους παραπάνω παράγοντες είναι επιτακτική ανάγκη.
  Το Βάμμα Αρώνιας βοηθάει τον οργανισμό να απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα.
  Το βάμμα Aρώνιας είναι σημαντική πηγή αντιοξειδοτικών. Δρα ενάντια στις καρδιακές παθήσεις και τα καρδιαγγειακά προβλήματα και βοηθά στην πρόληψη της αρτηριακής πίεσης. Βοηθά στην πέψη και προωθεί ένα υγειές ουροποιητικό σύστημα. Καταπολεμά τα βακτήρια και τους ιούς.
  Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο 10,00€
  https://herba.gr/product/aronia
  Βαρέα μέταλλα Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι γιατροί είχαν καταγράψει τα συμπτώματα των ανθρώπων που είχαν εκτεθεί σε αυτά. Μερικές από τις συνέπειες στην υγεία μας είναι οι εξής: Καρκίνος, Ασθένειες στα νεφρά, Αυτισμός, Ασθένειες του ήπατος, Αυτοάνοσα νοσήματα, Καθυστερημένη ανάπτυξη, Αλλεργίες, Ασθένειες των αρθρώσεων Διαταραχές του νευρικού συστήματος Νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως Πάρκινσον ή Αλτσχάιμερ Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος Ανωμαλίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Όλα τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν γύρω μας βρίσκονται σε διάφορες μορφές. Οι πιο κοινές περιλαμβάνουν: Σωλήνες μολύβδου Μεγάλα λιπαρά ψάρια όπως είναι ο σολομός, ο τόνος και ο ξιφίας Θερμόμετρα με υδράργυρο (όταν σπάνε) Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας (όταν σπάνε) Σκεύη αλουμινίου ή εκείνα που περιέχουν άλλα βαρέα μέταλλα Εμβόλια Παρασιτοκτόνα Προϊόντα υγιεινής και συμβατικά καλλυντικά Βενζίνη Καπνός Πρόσθετα τροφίμων Φάρμακα Νερό από ορυχεία και βιομηχανίες και άλλα λύματα Οδοντιατρικά αμαγάλματα (σφραγίσματα) υδραργύρου Είναι ολοφάνερο λοιπόν πως η αποτοξίνωση από όλους τους παραπάνω παράγοντες είναι επιτακτική ανάγκη. Το Βάμμα Αρώνιας βοηθάει τον οργανισμό να απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα. Το βάμμα Aρώνιας είναι σημαντική πηγή αντιοξειδοτικών. Δρα ενάντια στις καρδιακές παθήσεις και τα καρδιαγγειακά προβλήματα και βοηθά στην πρόληψη της αρτηριακής πίεσης. Βοηθά στην πέψη και προωθεί ένα υγειές ουροποιητικό σύστημα. Καταπολεμά τα βακτήρια και τους ιούς. Αποκτίστε το τώρα στα 50ml μόνο 10,00€ https://herba.gr/product/aronia
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Οστεοπόρωση
  Έρευνες έχουν δείξει ότι ο λόγος που αναπτύσσεται στον δυτικό κόσμο κι όχι στην ανατολή είνα καθαρή η διατροφή μας, πλούσια σε κόκκινο κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Πέρα λοιπόν από αλλαγές που οφείλουμε να κάνουμε στη διατροφή μας, η φύση μας δίνει τον δικό της σύμμαχο.
  Βάμμα Εκουιζέτο
  Στυπτικό, αιμοστατικό, διουρητικό, αντιφλεγμονώδες, επουλωτικό στους ιστούς.
  Το βάμμα Εκουιζέτο είναι ισχυρό διουρητικό. Βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό εμποδίζοντας παράλληλα την εναπόθεση λιπιδίων στις αρτηρίες. Χρησιμοποιείται για τις διαταραχές και φλεγμονές του ουροποιητικού και του προστάτη αδένα. Τονώνει τις μεμβράνες του βλεννογόνου του ουροποιητικού και μπορεί να βοηθήσει στην νυχτερινή ακράτεια. Θεωρείται ωφέλιμο σε περιπτώσεις αρτηριοσκλήρωσης. Λειτουργεί ενισχυτικά σε ένα εξασθενημένο οργανισμό.
  Αποκτίστε το τώρα μόνο με 10,00€
  https://herba.gr/product/ekouizeto
  Οστεοπόρωση Έρευνες έχουν δείξει ότι ο λόγος που αναπτύσσεται στον δυτικό κόσμο κι όχι στην ανατολή είνα καθαρή η διατροφή μας, πλούσια σε κόκκινο κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Πέρα λοιπόν από αλλαγές που οφείλουμε να κάνουμε στη διατροφή μας, η φύση μας δίνει τον δικό της σύμμαχο. Βάμμα Εκουιζέτο Στυπτικό, αιμοστατικό, διουρητικό, αντιφλεγμονώδες, επουλωτικό στους ιστούς. Το βάμμα Εκουιζέτο είναι ισχυρό διουρητικό. Βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό εμποδίζοντας παράλληλα την εναπόθεση λιπιδίων στις αρτηρίες. Χρησιμοποιείται για τις διαταραχές και φλεγμονές του ουροποιητικού και του προστάτη αδένα. Τονώνει τις μεμβράνες του βλεννογόνου του ουροποιητικού και μπορεί να βοηθήσει στην νυχτερινή ακράτεια. Θεωρείται ωφέλιμο σε περιπτώσεις αρτηριοσκλήρωσης. Λειτουργεί ενισχυτικά σε ένα εξασθενημένο οργανισμό. Αποκτίστε το τώρα μόνο με 10,00€ https://herba.gr/product/ekouizeto
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Όσο πολύπλοκη κι αν είναι ο γυναικείος οργανισμός η φύση έχει φροντίσει για όλα.
  Αγαπημένο βάμμα Λυγαριάς. Ρυθμίζει τις ορμόνες, έχει προγεστερονική δράση, αυξάνει την παραγωγή του γάλακτος κατά τον θηλασμό.
  Έρευνα επιβεβαίωσε ότι η Λυγαριά παρουσιάζει ορμονική δράση και σήμερα χρησιμοποιείται για προβλήματα εμμηνόρροιας και στην στειρότητα.
  Το βάμμα Λυγαριάς είναι από τα πιο σημαντικά για τη ρύθμιση των γυναικείων ορμονών. Αυξάνοντας την δραστηριότητα της προγεστερόνης, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής προγεστερόνης και οιστρογόνων κατά την διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Βοηθάει στα προβλήματα της εμμηνόρροιας από το προεμμηνοροϊκό σύνδρομο και πολλά από τα συμπτώματα που το συνοδεύουν ως τις ανωμαλίες του κύκλου ή την απουσία περιόδου.
  Για το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, θα πρέπει να λαμβάνεται για μερικούς μήνες έως ότου φανούν τα οφέλη όπως η μείωση των συμπτωμάτων, των φουσκωμάτων, του πρηξίματος και του ερεθισμού στο στήθος, της οξυθυμίας και της κατάθλιψης. Βοηθάει στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, μικραίνοντας τον μεγάλο και μεγαλώνοντας τον μικρό. Επίσης μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν όταν η στειρώτητα οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης.
  Αποκτίστε το στα 50ml μόνο 10,00€
  https://herba.gr/product/lygaria
  Όσο πολύπλοκη κι αν είναι ο γυναικείος οργανισμός η φύση έχει φροντίσει για όλα. Αγαπημένο βάμμα Λυγαριάς. Ρυθμίζει τις ορμόνες, έχει προγεστερονική δράση, αυξάνει την παραγωγή του γάλακτος κατά τον θηλασμό. Έρευνα επιβεβαίωσε ότι η Λυγαριά παρουσιάζει ορμονική δράση και σήμερα χρησιμοποιείται για προβλήματα εμμηνόρροιας και στην στειρότητα. Το βάμμα Λυγαριάς είναι από τα πιο σημαντικά για τη ρύθμιση των γυναικείων ορμονών. Αυξάνοντας την δραστηριότητα της προγεστερόνης, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής προγεστερόνης και οιστρογόνων κατά την διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Βοηθάει στα προβλήματα της εμμηνόρροιας από το προεμμηνοροϊκό σύνδρομο και πολλά από τα συμπτώματα που το συνοδεύουν ως τις ανωμαλίες του κύκλου ή την απουσία περιόδου. Για το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, θα πρέπει να λαμβάνεται για μερικούς μήνες έως ότου φανούν τα οφέλη όπως η μείωση των συμπτωμάτων, των φουσκωμάτων, του πρηξίματος και του ερεθισμού στο στήθος, της οξυθυμίας και της κατάθλιψης. Βοηθάει στη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου, μικραίνοντας τον μεγάλο και μεγαλώνοντας τον μικρό. Επίσης μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν όταν η στειρώτητα οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης. Αποκτίστε το στα 50ml μόνο 10,00€ https://herba.gr/product/lygaria
  Love
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Είχα παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο βρισκόμασταν ως θεατές μέσα στο ανθρώπινο σώμα και βλέπαμε πως λειτουργεί το κάθε όργανο, πως κυκλοφορεί το αίμα κλπ. Το τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας όταν ανακαλυφθεί εισβολέας είναι απίστευτο! Το πως επιστρατεύονται όλα τα απαραίτητα για να διορθωθεί το πρόβλημα είτε εσωτερικό, είστε στο δέρμα χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε!
  Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να υποστηρίξουμε το σώμα μας ώστε να συνεχίσει να κάνει την υπέροχη δουλειά του. Να μείνουμε μακριά από σκευάσματα εργαστηρίων και να εμπιστευθούμε ξανά τα βότανα και τα βάμματα που είναι μακράν καλύτερα των συμπληρωμάτων διατροφής. Να σταματήσουμε με το παραμικρό τα χάπια και τις αντιβιώσεις αφού το ένα φτιάχνουν και 10 χαλάνε και, να βάλουμε στην καθημερινότητά μας αγνά προιόντα με τις υπέροχες ιδιότητες των βοτάνων που αργά μα σταθερά, χτίζουν, ενισχύουν και δυναμώνουν τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό μας. Πρώτη διδάξασα εγώ. Την εμπειρία μου μοιράζομαι μέσα από αυτό που επέλεξα να κάνω επάγγελμα. Είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και υποχρέωση να είμαστε υγιείς. Εμπιστευτείτε τα προϊόντα της Herba και βοηθήστε τον οργανισμό σας με κάθε τρόπο.
  www.herba.gr
  Είχα παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο βρισκόμασταν ως θεατές μέσα στο ανθρώπινο σώμα και βλέπαμε πως λειτουργεί το κάθε όργανο, πως κυκλοφορεί το αίμα κλπ. Το τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό μας όταν ανακαλυφθεί εισβολέας είναι απίστευτο! Το πως επιστρατεύονται όλα τα απαραίτητα για να διορθωθεί το πρόβλημα είτε εσωτερικό, είστε στο δέρμα χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε! Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να υποστηρίξουμε το σώμα μας ώστε να συνεχίσει να κάνει την υπέροχη δουλειά του. Να μείνουμε μακριά από σκευάσματα εργαστηρίων και να εμπιστευθούμε ξανά τα βότανα και τα βάμματα που είναι μακράν καλύτερα των συμπληρωμάτων διατροφής. Να σταματήσουμε με το παραμικρό τα χάπια και τις αντιβιώσεις αφού το ένα φτιάχνουν και 10 χαλάνε και, να βάλουμε στην καθημερινότητά μας αγνά προιόντα με τις υπέροχες ιδιότητες των βοτάνων που αργά μα σταθερά, χτίζουν, ενισχύουν και δυναμώνουν τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό μας. Πρώτη διδάξασα εγώ. Την εμπειρία μου μοιράζομαι μέσα από αυτό που επέλεξα να κάνω επάγγελμα. Είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και υποχρέωση να είμαστε υγιείς. Εμπιστευτείτε τα προϊόντα της Herba και βοηθήστε τον οργανισμό σας με κάθε τρόπο. www.herba.gr
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Τα βάμματα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι υπέρ της υγείας. Αργά μα σταθερά χτίζουν μέσα μας ή αποδομούν, διορθώνουν και σταθεροποιούν ανάλογα τις ανάγκες του οργανισμού μας.
  Το βάμμα Άκορου Κάλαμου καταλύει το ουρικό οξύ. Βοηθάει στις ενοχλήσεις και το φούσκωμα του στομάχου και στους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την κακή πέψη. Πιστεύεται ότι σε μικρές ποσότητες ελαττώνει την οξύτητα του στομάχου, ενώ οι μεγαλύτερες δόσεις αυξάνουν την ανεπαρκή παραγωγή οξέων.
  Το βάμμα του Άκορου Κάλαμου κυρίως χρησιμοποιείται για τα προβλήματα της πέψης, όπως τυμπανισμό, αέρια, κολικούς και κακή λειτουργία του πεπτικού. Ειδικότερα είναι το πιο αποτελεσματικό αντισπασμωδικό των εντέρων.
  Αποκτίστε το τώρα μόνο με 10,00€
  https://herba.gr/product/akoros-kalamos
  Τα βάμματα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι υπέρ της υγείας. Αργά μα σταθερά χτίζουν μέσα μας ή αποδομούν, διορθώνουν και σταθεροποιούν ανάλογα τις ανάγκες του οργανισμού μας. Το βάμμα Άκορου Κάλαμου καταλύει το ουρικό οξύ. Βοηθάει στις ενοχλήσεις και το φούσκωμα του στομάχου και στους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την κακή πέψη. Πιστεύεται ότι σε μικρές ποσότητες ελαττώνει την οξύτητα του στομάχου, ενώ οι μεγαλύτερες δόσεις αυξάνουν την ανεπαρκή παραγωγή οξέων. Το βάμμα του Άκορου Κάλαμου κυρίως χρησιμοποιείται για τα προβλήματα της πέψης, όπως τυμπανισμό, αέρια, κολικούς και κακή λειτουργία του πεπτικού. Ειδικότερα είναι το πιο αποτελεσματικό αντισπασμωδικό των εντέρων. Αποκτίστε το τώρα μόνο με 10,00€ https://herba.gr/product/akoros-kalamos
  HERBA.GR
  Άκορος Κάλαμος - Herba
  Καταλύει το ουρικό οξύ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Άφυσο, καταπραΰνει μυικούς σπασμούς, εφιδρωτικό, διεγερτικό, τονωτικό. Το βάμμα του Άκορου Κάλαμου κυρίως χρησιμοποιείται για τα προβλήματα της πέψης, όπως τυμπανισμό, αέρια, κολικούς και κακή λειτουργία του πεπτικού. Ειδικότερα είναι το πιο αποτελεσματικό αντισπασμωδικό των εντέρων. Βοηθάει στις ενοχλήσεις και το φούσκωμα του στομάχου και στους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την κακή πέψη. Πιστεύεται ότι σε μικρές ποσότητες ελαττώνει την οξύτητα του στομάχου, ενώ οι μεγαλύτερες δόσεις αυξάνουν την ανεπαρκή παραγωγή οξέων. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ: 10-20 σταγόνες σε 100ml νερό κατά της αναιμίας και για τα αέρια, ως μικροβιοκτόνο σε τυφοπρασιτικές λοιμώξεις και για επάλειψη των…
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Τα βάμματα σε μερικές σταγόνες σου δίνουν όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου σε καθημερινή βάση. Τα βάμματα που φτιάχνω για την herba είναι καθαρά κι ανόθευτα γι΄αυτό και κάνουν τη δουλειά τους. Το δυνατό ανοσοποιητικό για πρώτη φορά απασχολεί σοβαρά όλο τον κόσμο. Επιλέξτε βάμματα herba και δημιουργήστε το προσωπικό σας "οπλοστάσιο". Ελιξίριο Καλής Υγείας, Τόνωση Ανοσοποιητικού, Τόνωση Επινεφριδίων, Υπερ-Τονωτικό, Φυσικό Τονωτικό, Ιπποφαές, Τζίντζερ, Εχινάτσεα, Γκίνγκο Μπιλόμπα, Κουρκουμάς, Κυνόροδο, Λαδανιά, Ρίγανη, Θυμάρι, Πρόπολη, Σαμπούκος. Μια "στρατιά" βάμματα και ένα σωρό ακόμη για να είμαστε υγιείς. Μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς ή να τα πάρετε μεμονωμένα. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να συζητάμε μαζί ώστε εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα να κάνουμε τα σωστά βήματα. www.herba.gr
  Τα βάμματα σε μερικές σταγόνες σου δίνουν όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου σε καθημερινή βάση. Τα βάμματα που φτιάχνω για την herba είναι καθαρά κι ανόθευτα γι΄αυτό και κάνουν τη δουλειά τους. Το δυνατό ανοσοποιητικό για πρώτη φορά απασχολεί σοβαρά όλο τον κόσμο. Επιλέξτε βάμματα herba και δημιουργήστε το προσωπικό σας "οπλοστάσιο". Ελιξίριο Καλής Υγείας, Τόνωση Ανοσοποιητικού, Τόνωση Επινεφριδίων, Υπερ-Τονωτικό, Φυσικό Τονωτικό, Ιπποφαές, Τζίντζερ, Εχινάτσεα, Γκίνγκο Μπιλόμπα, Κουρκουμάς, Κυνόροδο, Λαδανιά, Ρίγανη, Θυμάρι, Πρόπολη, Σαμπούκος. Μια "στρατιά" βάμματα και ένα σωρό ακόμη για να είμαστε υγιείς. Μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς ή να τα πάρετε μεμονωμένα. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να συζητάμε μαζί ώστε εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα να κάνουμε τα σωστά βήματα. www.herba.gr
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • Έχεις πρόβλημα με τον προστάτη; Βάμμα Σερενόας. Καθαρό βότανο με όλες τις ιδιότητές του, χωρίς παρενέργειες με στόχο τη βάση του προβλήματος. Τα βάμματα δεν υπόσχονται, πράττουν αργά μα σταθερά και διορθώνουν, αντιμετωπίζουν, χτίζουν αθόρυβα μέσα στο σώμα μας, μόνο προς όφελός μας.
  Το βάμμα Σερενόας έχει την ικανότητα να δυναμώνει το στόμιο της ουροδόχου κύστης και να μειώνει το μέγεθος των διογκωμένων αδένων του προστάτη. Χρησιμοποιείται ως διουρητικό για την βελτίωση της ροής των ούρων και ως αντισηπτικό για την κυστίτιδα.
  Αποκτίστε το τώρα μόνο με 14,00€
  https://herba.gr/product/serenoa
  Έχεις πρόβλημα με τον προστάτη; Βάμμα Σερενόας. Καθαρό βότανο με όλες τις ιδιότητές του, χωρίς παρενέργειες με στόχο τη βάση του προβλήματος. Τα βάμματα δεν υπόσχονται, πράττουν αργά μα σταθερά και διορθώνουν, αντιμετωπίζουν, χτίζουν αθόρυβα μέσα στο σώμα μας, μόνο προς όφελός μας. Το βάμμα Σερενόας έχει την ικανότητα να δυναμώνει το στόμιο της ουροδόχου κύστης και να μειώνει το μέγεθος των διογκωμένων αδένων του προστάτη. Χρησιμοποιείται ως διουρητικό για την βελτίωση της ροής των ούρων και ως αντισηπτικό για την κυστίτιδα. Αποκτίστε το τώρα μόνο με 14,00€ https://herba.gr/product/serenoa
  HERBA.GR
  Σερενόα - Herba
  Ουροποιητικό – Προστάτης – Ανικανότητα ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Τονωτικό, διουρητικό, ηρεμιστικό, αναβολικό, διεγείρει την παραγωγή οιστρογόνου. Το βάμμα Σερεόνας είναι τονωτικό και θεωρείται ότι έχει αναβολική δράση, δυναμώνει κι ενισχύει τους ιστούς του σώματος και διευκολύνει την απόκτιση βάρους. Χορηγείτε στους άντρες για την ανικανότητα, την μειωμένη ή απούσα σεξουαλική ορμή και την ατροφία των όρχεων και στις γυναίκες διεγείρει την ανάπτυξη των μαστών. Το βάμμα Σερενόας έχει την ικανότητα να δυναμώνει το στόμιο της ουροδόχου κύστης και να μειώνει το μέγεθος των διογκωμένων αδένων του προστάτη. Χρησιμοποιείται ως διουρητικό για την βελτίωση της ροής των ούρων και ως αντισηπτικό για την…
  Like
  1
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • 0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
Περισσότερες ιστορίες
Προωθημένο