Ενημέρωση και πληροφορίες για την επίτευξη των στόχων της ελεύθερης κοινότητας.
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • https://rumble.com/v105oha-slaughterbots-.html
  RUMBLE.COM
  Slaughterbots: Μίνι ντρόουνς δολοφόνοι, καθοδηγούμενα από την τεχνητή νοημοσύνη
  Τι είναι τα θανατηφόρα αυτόνομα όπλα; Τα Slaughterbots, που αποκαλούνται επίσης "θανατηφόρα αυτόνομα οπλικά συστήματα" ή "ρομπότ δολοφόνος", είναι οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • https://kanenazori.com/2022/06/11/akida_emboliou_epirreazei_dna/

  Σχόλιο Καταχανά: Το παρόν άρθρο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θα πρότεινα να διαβαστεί. Ωστόσο, θα ομολογήσω ότι – προσωπικά – το βρήκα ΚΑΙ διασκεδαστικό, για δύο λόγους: ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ είναι ότι όσα λέγαμε τόσους μήνες εμείς οι «αρνητές» και «ψεκασμένοι», ΤΩΡΑ ανακάλυψε η επιστημονική κοινότητα ότι είναι αλήθεια!!! ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ είναι ότι όσα λέγαμε όσοι ασχολούμαστε με το μεταφυσικό για τις δυνατότητες του εγκεφάλου, του DNA και την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που διέπει το ανθρώπινο σώμα και μας αποκαλούσαν «φαντασμένους», ΤΩΡΑ ανακάλυψε η επιστημονική κοινότητα ότι είναι αλήθεια!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: η επιστημονική κοινότητα είναι για πολλά γέλια και πολλές κλωτσιές…

  γράφουν οι Dr. Yuhong Dong και Health 1+1


  Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ διαπίστωσε ότι οι πρωτεΐνες ακίδας εξακολουθούσαν να υπάρχουν στον οργανισμό 60 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες μελέτες διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια COVID-19 και οι πρωτεΐνες ακίδας μπορεί να επηρεάσουν το ανθρώπινο DNA. Πώς μπορούμε λοιπόν να μειώσουμε τις βλάβες των πρωτεϊνών ακίδας και να επιδιορθώσουμε το DNA μας;

  Ο αντίκτυπος των πρωτεϊνών ακίδας του εμβολίου COVID-19 mRNA στην ανθρώπινη υγεία αποτελεί θέμα αυξανόμενου ενδιαφέροντος πρόσφατα.

  Η φαρμακοκινητική μελέτη της Pfizer που υποβλήθηκε στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδειξε ότι στα εμβολιασμένα ζώα, οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου ήταν ευρέως κατανεμημένες σε όργανα εκτός του σημείου έγχυσης, συμπεριλαμβανομένου του σπλήνα, του ήπατος, του μυελού των οστών, των επινεφριδίων και της λέμφου. Το πείραμα αυτό δεν μπορεί να διεξαχθεί σε ανθρώπους λόγω της επιβλαβούς φύσης της σήμανσης με ισότοπα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά. Υπάρχουν πολλές άλλες μελέτες που δείχνουν την παρουσία των πρωτεϊνών αιχμής του εμβολίου σε πολλαπλά όργανα του σώματος.

  Τότε, πόσο καιρό παραμένουν τα συστατικά του εμβολίου στο ανθρώπινο σώμα;

  Τον Μάρτιο του 2022, το Τμήμα Παθολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και άλλα ερευνητικά ινστιτούτα δημοσίευσαν μια έκθεση στο περιοδικό Cell, παρέχοντας προκαταρκτικά στοιχεία σχετικά με τον χρόνο παραμονής των εμβολίων COVID-19 στον ανθρώπινο οργανισμό.

  Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, υπήρχαν επτά άτομα, τα οποία είχαν λάβει όλα μια δεύτερη δόση εμβολίου mRNA της Pfizer ή της Moderna. Οι ιστοί των λεμφαδένων τους λήφθηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα και το κύριο σημείο δειγματοληψίας ήταν τα βλαστικά κέντρα (GC) των λεμφαδένων. Το βλαστικό κέντρο είναι μια πολύ σημαντική λειτουργική περιοχή των ανθρώπινων λεμφαδένων και μια περιοχή όπου τα Β κύτταρα είναι ενεργά και παράγουν αντισώματα.

  Εάν ορισμένα συστατικά του εμβολίου παραμείνουν εδώ, μπορεί να καταστείλουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και να προκαλέσουν αυτοάνοσες ασθένειες.

  Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι το mRNA του εμβολίου ανιχνεύθηκε στους λεμφαδένες με υβριδισμό in situ από την έβδομη ημέρα μετά τον εμβολιασμό έως την 60ή ημέρα.

  Από την 16η έως την 60ή ημέρα μετά τον εμβολιασμό, ανιχνεύθηκαν υπολειμματικές πρωτεΐνες αιχμής στους λεμφαδένες των ατόμων.

  Δεδομένου ότι η μελέτη διεξήχθη μόνο σε διάστημα δύο μηνών, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με το πόσο καιρό παραμένουν τα εμβόλια στον οργανισμό. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τα εμβόλια παραμένουν στους λεμφαδένες του οργανισμού για τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό, γεγονός που μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια COVID-19 για αρκετούς μήνες.

  Τα εμβόλια mRNA αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να προκαλέσουν διαφόρων ειδών βλάβες στα ανοσοκύτταρα του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων νοσημάτων, παράλυσης, αιφνίδιου θανάτου και άλλων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. Στην πραγματικότητα, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να προκαλέσουν ακόμη βαθύτερη βλάβη. Έχει διαπιστωθεί ότι ο ιός SARS-CoV-2 και τα εμβόλια mRNA μπορούν να επηρεάσουν τα κυτταρικά γονίδια, να ενσωματωθούν στα γονιδιώματα και να αλλάξουν τον γενετικό κώδικα της ανθρώπινης ζωής.

  Πώς τα εμβόλια mRNA ενσωματώνονται στα γονιδιώματα; Αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο. Ίσως έχει να κάνει με τη βλάβη που προκαλούν οι πρωτεΐνες αιχμής στην ικανότητα αυτοεπιδιόρθωσης του κυτταρικού DNA.

  Τα γονίδια του ανθρώπινου σώματος είναι πολύ σημαντικά και κατέχουν τον κώδικα της ζωής, οπότε η βλάβη του ανθρώπινου DNA από τα εμβόλια απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

  Τι μπορεί λοιπόν να γίνει για να μειωθεί η βλάβη των πρωτεϊνών ακίδας; Πριν φτάσουμε σε αυτό, ας μιλήσουμε για το ανθρώπινο DNA, την πιο κρίσιμη και μυστηριώδη δομή στο σώμα μας -μια δομή που πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν πραγματικά.

  Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει πολλές ανακαλύψεις στη μελέτη του DNA, όχι μόνο όσον αφορά τη δομή και τη βιοχημεία, αλλά και όσον αφορά άλλα φαινόμενα και πρότυπα.

  Οι εκπληκτικές ιδιότητες του DNA

  • Θραύσματα DNA μπορούν να υλοποιηθούν στο νερό χωρίς πρώτη ύλη

  Ο καθηγητής Luc Montagnier, ο Γάλλος ιολόγος που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, του HIV, πραγματοποίησε ένα πείραμα για το DNA που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Physics: Conference Series (JPCS).

  Ο καθηγητής Montagnier τοποθέτησε έναν σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Α που περιείχε το DNA του Mycoplasma pirum (μικροοργανισμός) σε ένα κλωβό mu-metal (για θωράκιση ευαίσθητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού), δίπλα σε έναν σφραγισμένο δοκιμαστικό σωλήνα Β που περιείχε απεσταγμένο νερό. Ο δοκιμαστικός σωλήνας Β δεν περιείχε καμία βασική πρώτη ύλη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον σχηματισμό του DNA.

  Τοποθέτησε ένα χάλκινο σωληνοειδές γύρω από τους δοκιμαστικούς σωλήνες Α και Β με ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλής έντασης που ταλαντωνόταν στα 7 Hz και τους άφησε σε θερμοκρασία δωματίου.

  Μετά από 18 ώρες, συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός: Η αλληλουχία του DNA ήταν κατά 98% παρόμοια με εκείνη του δοκιμαστικού σωλήνα Α.

  Για να ελέγξει την αξιοπιστία του τεστ, ο καθηγητής Montagnier επανέλαβε το τεστ 12 φορές και τα αποτελέσματα του τεστ αποδείχθηκαν πανομοιότυπα.

  Εκτός από το Mycoplasma pirum, ο καθηγητής Montagnier επανέλαβε το ίδιο τεστ με DNA από ένα άλλο βακτήριο Borrelia burgdorferi (το παθογόνο που προκαλεί τη νόσο Lyme), και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

  Αργότερα, ο Ρώσος επιστήμονας Peter Gariaev, ειδικός στη γενετική των κυμάτων, επανέλαβε το ίδιο πείραμα και δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο περιοδικό DNA Decipher Journal το 2014.

  Ένα σημαντικό κριτήριο για τον προσδιορισμό της αξιοπιστίας των επιστημονικών νόμων είναι η αναπαραγωγιμότητα. Δηλαδή, η ικανότητα παραγωγής των ίδιων αποτελεσμάτων με διαφορετικούς πειραματιστές, διαφορετικά εργαστήρια και διαφορετικές πρώτες ύλες.

  Τόσο ο καθηγητής Montagnier όσο και ο καθηγητής Gariaev κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα τμήματα αλληλουχίας του DNA μπορούν να δημιουργηθούν υπό την επίδραση ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, το οποίο είναι ένα είδος ενέργειας. Και αυτό δείχνει ότι το DNA έχει ιδιότητες ενέργειας.

  • DNA που «τρώει Lazer» και η φανταστική εικόνα του

  Ο καθηγητής Peter Gariaev συνέχισε να διεξάγει και άλλα σχετικά πειράματα με το DNA.

  Κάποτε εξέπεμψε μια ασθενή δέσμη λέιζερ σε μία μόνο συχνότητα σε ένα δείγμα DNA που είχε τοποθετηθεί σε μια κυβέτα χαλαζία, η οποία δεν θα μπλοκάριζε το λέιζερ, και ανακάλυψε ότι το DNA συμπεριφερόταν σαν σφουγγάρι που απορροφούσε το λέιζερ και το «έτρωγε».

  Στη συνέχεια, καθώς ο καθηγητής ετοιμαζόταν να τελειώσει το πείραμα, μετακίνησε στην άκρη την κυβέτα χαλαζία που περιείχε το δείγμα DNA. Εκείνη τη στιγμή, συνέβη κάτι συγκλονιστικό: παρόλο που το DNA είχε αφαιρεθεί, η σπείρα του φωτός εξακολουθούσε να περιστρέφεται στη θέση της, σαν το DNA να βρισκόταν ακόμη μέσα στην κυβέτα.

  Το πείραμα αυτό υποδηλώνει ότι το DNA όχι μόνο απορροφά φωτόνια, αλλά μπορεί επίσης να έχει τις ιδιότητες ενός ενεργειακού πεδίου που έχει ένα υπολειμματικό αποτέλεσμα στην ορατή μας διάσταση. Αυτό είναι που οι επιστήμονες αποκαλούν το φαινόμενο φάντασμα του DNA.

  Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του DNA μπορεί επίσης να «μνημονεύεται» από το νερό, καθώς ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο χαμηλής συχνότητας μπορεί ακόμη να ανιχνευθεί στο διήθημα του νερού, μετά την απομάκρυνση των βακτηρίων που περιέχουν DNA.

  Τα πειράματα αυτά καταδεικνύουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες ότι το DNA δεν είναι μόνο μια μοριακή δομή, αλλά έχει επίσης ιδιότητες κβαντασώματος και ηλεκτρομαγνητικού ενεργειακού πεδίου.

  Το βιβλίο του καθηγητή Gariaev «Η κβαντική συνείδηση του γλωσσικού-κυματικού γονιδιώματος: Θεωρία και πράξη» αναφέρει στην εισαγωγή του ότι αυτό «θέτει τα θεμέλια ενός νέου επιστημονικού πεδίου – της μελέτης και εφαρμογής της κβαντικής και ηλεκτρομαγνητικής φύσης του γονιδιώματος, ως ολιστικού συνεχούς, που διευκολύνει τον άμεσο μεταβολικό έλεγχο σε ολόκληρο τον οργανισμό». Αυτές οι νέες ανακαλύψεις ανοίγουν το δρόμο για αυτό που η ανθρωπότητα ονειρευόταν εδώ και καιρό: «εξ αποστάσεως και μη χειρουργική θεραπεία, αναγέννηση οργάνων, σημαντική επιμήκυνση της ανθρώπινης ζωής» και πολλά άλλα.

  Συχνά αναφερόμαστε στο ανθρώπινο σώμα ως ένα πεδίο βιοενέργειας. Αυτά τα επιστημονικά πειράματα δείχνουν ότι το ανθρώπινο DNA έχει ηλεκτρομαγνητικές ενεργειακές ιδιότητες και ότι το DNA είναι ένα ενεργειακό σώμα. Τότε, είναι φυσικό ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό ενεργειακό πεδίο.

  Υπάρχουν πολλές έρευνες που έχουν διεξαχθεί από επιστήμονες σε διάφορους τομείς, οι οποίες συνάδουν μεταξύ τους και αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ενεργειακό πεδίο.

  Το ανθρώπινο σώμα έχει ενέργεια, και οι σκέψεις και τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια και το DNA

  Οι βιοφυσικοί ανακάλυψαν επίσης ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να εκπέμπει αυθόρμητα ηλεκτρόνια και φωτόνια, παράγοντας μια λάμψη που είναι αόρατη με γυμνό μάτι.

  Το 1939, ο Semyon Kirlian, ένας τεχνικός στην πρώην Σοβιετική Ένωση, εφηύρε μια τεχνική που ονομάζεται «φωτογραφία Kirlian». Όταν χρησιμοποιείται αυτή η τεχνική, ένα άτομο τοποθετείται σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και τα ηλεκτρόνια και τα φωτόνια που εκπέμπονται από το ανθρώπινο σώμα μπορούν να φωτογραφηθούν μέσω της διέγερσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

  Το 1995, η ομάδα του Ρώσου φυσικού Konstantin Korotkov εφηύρε την πρώτη ψηφιακή φωτογραφία Kirlian – την οπτικοποίηση με εκκένωση αερίου (Gas Discharge Visualization – GDV).

  Στις εικόνες GDV, ένα υγιές ή ήρεμο άτομο έχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο με στρογγυλεμένη περιφέρεια. Ωστόσο, όταν κάποιος είναι συναισθηματικά ταραγμένος, το ενεργειακό πεδίο φαίνεται να έχει «καρφωθεί». Και όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, το ενεργειακό πεδίο ενός ατόμου παρουσιάζει τρύπες, κενά και άλλες ανωμαλίες. Και διαφορετικές ενεργειακές ανωμαλίες φάνηκε ότι αντιστοιχούν σε διαφορετικά όργανα, αντανακλώντας έτσι την πηγή της ασθένειας.

  Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα εικόνα που δείχνει ότι η μουσική ροκ εν ρολ είναι επιβλαβής για το ανθρώπινο σώμα. Όταν ένα άτομο με ένα μικρό συναισθηματικό πρόβλημα άκουγε ροκ μουσική, η βλάβη στο ενεργειακό του πεδίο έγινε πιο έντονη.

  Τα ανθρώπινα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν το ενεργειακό πεδίο του σώματος και ο ανθρώπινος νους μπορεί επίσης να αλλάξει την κατάσταση του DNA.

  Το 1996, ο Δρ Glen Rein, βιοχημικός στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε μια εργασία στο Διεθνές Φόρουμ για τις Νέες Επιστήμες που πραγματοποιήθηκε στο Ντένβερ του Κολοράντο. Στην εργασία αυτή, επεσήμανε ότι οι ανθρώπινες προθέσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν την περιέλιξη και το ξετύλιγμα των δύο κλώνων που αποτελούν την έλικα του DNA.

  Η δομή της διπλής έλικας του DNA μοιάζει με ένα παλιομοδίτικο τηλεφωνικό καλώδιο. Όταν ένα γονίδιο DNA εκφράζεται, το DNA ξετυλίγεται- και όταν ένα DNA ολοκληρώνει την αντιγραφή του, τυλίγεται σε έλικα. Η κατάσταση περιέλιξης ή εκτύλιξης του DNA μπορεί να μετρηθεί με ένα είδος φυσικού οργάνου.

  Στο πείραμα, ο Dr. Rein αφαίρεσε το DNA από κύτταρα ανθρώπινου πλακούντα και το τοποθέτησε σε νερό. Στη συνέχεια ζήτησε από διάφορα άτομα να προσπαθήσουν να τυλίξουν ή να ξετυλίξουν το DNA με τις σκέψεις τους. Ανακαλύφθηκε ότι το ποσοστό αλλαγής της κατάστασης του DNA από τη συνειδητή πρόθεση ήταν μεταξύ 2% και 10%, δηλαδή μια σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με το 1,1% στην ομάδα ελέγχου χωρίς συνειδητή πρόθεση. Το πείραμα αυτό υποδηλώνει ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να αλλάξει την κατάσταση του DNA ως προς την περιέλιξη ή το ξετύλιγμα.

  Το DNA έχει ιδιότητες ενέργειας. Έτσι, αν οι σκέψεις μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση περιέλιξης ή εκτύλιξης του DNA, μπορούν θεωρητικά να αλλάξουν και το ενεργειακό πεδίο του σώματος.

  Βελτίωση του ενεργειακού πεδίου και αντιστροφή των ζημιών που προκαλούνται από τις πρωτεΐνες αιχμής

  Όπως προαναφέρθηκε, ο ιός SARS-CoV-2 και οι πρωτεΐνες ακίδας των εμβολίων μπορούν να προκαλέσουν βαθειά βλάβη στο σώμα, επηρεάζοντας το DNA του σώματος και ενδεχομένως μεταβάλλοντας το βιοενεργειακό πεδίο του σώματος. Για την πλήρη αναίρεση της βλάβης του DNA που προκαλούν οι πρωτεΐνες ακίδας, απαιτείται μια βιοενεργειακή προσέγγιση.

  Ο Δρ Ντέιβιντ Χόκινς, κορυφαίος Αμερικανός ψυχίατρος, ανακάλυψε μέσα από δεκαετίες έρευνας ότι υπάρχουν αντίστοιχες ενεργειακές δονητικές συχνότητες για διάφορες συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις στον άνθρωπο.

  • Ντροπή, μομφή, απελπισία, απαισιοδοξία, άγχος, απληστία, μίσος και περιφρόνηση – αυτές οι σκέψεις φέρνουν αρνητική ενέργεια, είναι επιβλαβείς για τη ζωή και δεν συμβάλλουν στη βελτίωση των παρενεργειών των εμβολίων.
  • Η ενέργεια μετατρέπεται σε θετική όταν δημιουργείται θάρρος.
  • Θετική ενέργεια παράγεται από τα συναισθήματα της επιβεβαίωσης, της εμπιστοσύνης, της αισιοδοξίας, της συγχώρεσης, της κατανόησης, της αγάπης και της ειρήνης.
  • Η υψηλότερη ενέργεια είναι η πλήρης συνείδηση ή η διαφώτιση.

  Υπάρχει ένα ρητό που λέει: «Με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά πρόβλημα υγείας, το 70% είναι ψυχολογικό και το 30% σωματικό». Ακόμη και αν υπάρχουν παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να είναι δυνατόν να τις βελτιώσετε σε βαθύ επίπεδο μέσω μιας καλής ψυχικής κατάστασης.

  Το παραδοσιακό τσιγκόνγκ (συμπεριλαμβανομένου του διαλογισμού) ονομάζεται mindfulness στη Δύση και είναι μια μέθοδος γυμναστικής.

  Μέρος αυτής της μεθόδου είναι η ρύθμιση του νου, η απαλλαγή από τους περισπασμούς και το να γίνει ο νους πιο θετικός και ήρεμος, ώστε να μπορεί να προάγει τη θεραπεία ρυθμίζοντας το βιοπεδίο του σώματος.

  Η Δρ Beverly Rubik, βιοφυσικός, διεξήγαγε μια πιλοτική μελέτη σχετικά με τις επιδράσεις του τσιγκόνγκ στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, λαμβάνοντας εικόνες GDV από τα μεσαία δάχτυλα των χεριών ασθενών με Πάρκινσον πριν και μετά την εξάσκηση του τσιγκόνγκ (στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, το μεσαίο δάχτυλο αντιστοιχεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο). Ανακαλύφθηκε ότι πριν από την εξάσκηση του τσιγκόνγκ, οι εικόνες GDV των ασθενών ήταν κατεστραμμένες και ακανόνιστες- και μετά την εξάσκηση του τσιγκόνγκ, έγιναν σημαντικά πιο πλήρεις και κανονικές.

  Θεωρητικά μιλώντας, αν μπορούμε να ρυθμίσουμε τη συνειδητή πρόθεση κατά τη διαδικασία της εξάσκησης του τσιγκόνγκ, να ενισχύσουμε τη θετική σκέψη, να βελτιώσουμε το ανθρώπινο βιοπεδίο, θα είναι φυσικό να ενισχύσουμε τη συνολική θεραπευτική μας ικανότητα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αυτοεπιδιόρθωσης του DNA, ώστε να αντισταθούμε στις βλάβες που προκαλούν οι πρωτεΐνες αιχμής.

  4 τρόποι βελτίωσης των βλαβερών επιδράσεων των πρωτεϊνών αιχμής στο ανθρώπινο σώμα

  Ο FDA, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει άρθρα ή εκθέσεις που να αναγνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων COVID-19 στην ανθρώπινη υγεία. Ακολουθούν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσετε το σώμα να ενισχύσει την αυτοθεραπευτική του δύναμη και να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη ανοσία με βάση γνωστούς παθολογικούς μηχανισμούς, κλινικές παρατηρήσεις και επιστημονικά πειράματα.

  Στο παρελθόν έχουμε περιγράψει πώς να:

  Πρόκειται για μια τέταρτη μέθοδο, η οποία μπορεί να ενισχύσει τη θετική ενέργεια του σώματος, να προσαρμόσει τις σκέψεις μας, τη νοοτροπία ή την πνευματική μας πρόθεση, να επιδιορθώσει το DNA και να απομακρύνει τη γενετική τοξικότητα. Η απαγγελία ενός μάντρα με εννέα κινεζικούς χαρακτήρες θεράπευσε τη σοβαρή δύσπνοια σε μια γυναίκα 73 ετών και παρόμοια αποτελέσματα αναφέρθηκαν από πολλούς άλλους ασθενείς. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ασκήσεις ορθοστασίας και διαλογισμό για να ρυθμίσουμε το ενεργειακό πεδίο του σώματος και να καθαρίσουμε το σώμα από τις βλαβερές ουσίες με έναν βαθύτερο και ολιστικό τρόπο, ώστε το σώμα να ανακάμψει γρηγορότερα.

  Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι αποτοξίνωσης για διαφορετικά επίπεδα και μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε επιλεκτικά ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάστασή μας, ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε το σώμα μας στην υγεία.

  Με επιπλέον ρεπορτάζ από τον Arthur F. Ellis, ερευνητή βιοφυσικής, ερευνητή βιοεπιστημών και παραγωγό βίντεο.


  Αναφορές άρθρου:

  A Tissue Distribution Study of a [3H]-Labelled Lipid Nanoparticle-mRNA Formulation Containing ALC-0315 and ALC-0159 Following Intramuscular Administration in Wistar Han Rats

  Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal center response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination – ScienceDirect

  Reverse-transcribed SARS-CoV-2 RNA can integrate into the genome of cultured human cells and can be expressed in patient-derived tissues | PNAS

  Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line | HTML

  SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro (nih.gov)

  1. Montagnier, J. Aissa, E. Del Giudice , C. Lavallee , A. Tedeschi , and G. Vitiello. DNA waves and water. https://arxiv.org/pdf/1012.5166.pdf

  Materialization of DNA fragment and Wave Genetics in Theory & Practice. DNA Decipher Journal, May 2014, Volume 4, Issue 1, pp. 01-56. https://wavegenetics.org/docs/Publikacii_za_rubezhom.pdf

  Lingvistiko-wave gene. Theory and practice – Wave geneticsWave genetics

  被拍攝下的「情感」 科學家揭人體能量場奧秘

  The human biofield and a pilot study on qigong

  Case Report: A 73-year-old suspected COVID-19 patient with severe dyspnea fully recovers after reciting nine true words from Falun Gong

  Infectious Disease Doctor Shares COVID and Jab Self-Healing Tool Everyone Should Know (theepochtimes.com)

  Arthur F. Ellis

  • Biophysics Researcher
  • Life Science Researcher
  • Video Producer

  Δημοσιεύσεις:


  Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

  Πηγή: the Epoch Times

  Like
  Love
  2
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • ΤΟ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ'' FACEBOOK ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ''ΤΟΛΜΑ''.
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 94
 • ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 83
 • Η Λευκή Μπατζάκα κοινοποίησε ένα σύνδεσμο. ·
  Θεόδωρος Δεληγιάννης
  Αυτός είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδος.
  Ακούστε τον !!!
  Ανθρώπινος, ταπεινός, απλοϊκός και ειλικρινής ο δημοκρατικότερος όλων !!!
  Ο ηγέτης του λαού που θα δημιουργήσει τον χρυσό αιώνα της Ελλάδος.
  Έχει έρθει η ώρα να κυβερνήσει ο λαός τον λαό και όχι πλέον το κάθε λογής λαμόγιο.
  Άμεση δημοκρατία εδώ και τώρα !!!
  Τέτοιος ηγέτης αξίζει στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
  Άμεση δημοκρατία εδώ και τώρα Τ.ΟΛ.ΜΑ.
  Όλοι μαζί Για μία Ελλάδα όπως τη θέλουμε και την ονειρευόμαστε.
  Για ευημερία και πραγματική ανάπτυξη προσιτή σε όλους.
  Τα αγαθά όπως ρεύμα και νερό τα οποία είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας θα προσφέρονται δωρεάν σε όλους έως και το τελευταίο πιο απομακρυσμένο χωριό.
  Με σεισάχθεια διαγραφή όλων των χρεών !
  Μπορούμε και θα το κάνουμε !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=yt_IwFte1hU
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 72
 • Έλληνες Έφεδροι-Πολίτες Οπλίτες
  4 ώρ. ·
  Σαπίλα και δυσωδία παντού! Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά τώρα αναμένουμε να δούμε τις προσπάθειες που θα κάνουν για να τα κουκουλώσουν και να γλυτώσουν πάλι τα τομάρια τους... Μητσοτάκης και κομπανία-μέλη της κυβέρνησης έρχεται η ώρα σας. Όχι μόνο στην δική σας "κυβέρνηση". Όποιος αποδεδειγμένα φέρει ευθύνη κατά την διάρκεια που είχε αναλάβει δημόσιο αξίωμα απαιτούμε να εφαρμοστεί ο νόμος!
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 49
 • ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΛΕΕΙ?
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 47
 • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ. ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ.
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 46
 • https://www.youtube.com/watch?v=IaehiDAgO6s
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!
  Like
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ
  Το σενάριο του "θερμού επεισοδίου" για να οδηγηθούμε σε διάλογο με θέμα την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ( υδρογονάνθρακες) προχωρά κανονικά.
  Από όλο αυτό κερδισμένοι θα βγουν Ε.Ε και ΗΠΑ και λιγότερο η Τουρκία, ο μεγάλος χαμένος θα είναι η Ελλάδα.
  Ο Μητσοτάκης το βλέπει ως σανίδα σωτηρίας καθώς κάτι τέτοιο θα συσπειρώσει τους πολίτες με την Κυβέρνηση ( πάντα γίνεται όταν υπάρχει εξωτερικός κίνδυνος) και θα δώσει την δικαιολογία στα αναχώματα του καθεστώτος να ταχθούν στην Κυβερνητική πλευρά.
  Η εξαθλιωμένη και φοβισμένη Ελληνική κοινωνία θα ψάξει την εύκολη λύση βρίσκοντας και αυτή την δικαιολογία που χρειάζεται για να κρύψει την δειλία της.
  Αυτό είναι το σενάριο που σας το έχω πει εδώ και δυο χρόνια.
  Λογαριάζουν χωρίς εμάς και αυτό είναι το μεγάλο τους λάθος, κάποιοι που σήμερα με βρίζουν θα έρθει η ώρα που θα λένε πως ήταν μαζί μας και αντιστάθηκαν στα σχέδια της Νέας Τάξης και των Ιμπεριαλιστών.
  Τ.ΟΛ.ΜΑ. με και τους χαλάμε τα σχέδια
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
 • ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ!!!https://kanenazori.com/.../05/29/epiballetai_na_eksontwthei/
  Haha
  1
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε 45
 • https://www.onmed.gr/.../psyxopatheia-koinoniopatheia...
  ''Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΚΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ''
  Like
  2
  0 Σχόλιο 1 Μοιράστηκε
Περισσότερες ιστορίες
Προωθημένο