• Καθηγήτρια Ανθοϊαμάτων Bach & Australian Bus Flower essences στην εταιρεία ΑΚΑ&Delta
 • Σπούδασε Psychology/education στο Sheffield Hallam University στο Σπούδασε Bachelor of Science in Psychological Studies στο Preston's College
 • Γυναίκα
 • Ακολουθείται από 148 μέλη
Πρόσφατες ενημερώσεις


 • Οι αισθήσεις μάς λένε ότι κάτι υπάρχει.
  Η σκέψη μάς λέει τι είναι αυτό το κάτι.
  Τα αισθήματα μάς λένε τι είναι αυτό το κάτι για μάς. Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  🔦🔦🔦 Οι αισθήσεις μάς λένε ότι κάτι υπάρχει. Η σκέψη μάς λέει τι είναι αυτό το κάτι. Τα αισθήματα μάς λένε τι είναι αυτό το κάτι για μάς. Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ....(σκεψεις)

  Από ότι δε σε αντιπροσωπεύει. Καταστάσεις και άτομα. Όταν βλέπεις ότι συμβιβάζεσαι με το λίγο ενώ θες πολύ περισσότερα. Να φεύγεις, από νοσηρές καταστάσεις, απ’ ότι σου χαλάει την ψυχική ηρεμία. Όταν τριγυρνούν το μυαλό σου πολλά «γιατί». Κάτι δεν πάει καλά. Κανείς δεν είναι τρελός ή του μπαίνουν έτσι ιδέες. Όσο και αν προσπαθούν μερικοί να σε πείσουν για το αντίθετο γιατί τους συμφέρει. Να φεύγεις δεν σημαίνει το βάζω στα πόδια.

  Να φεύγεις από τους δειλούς που σε έχουν δεύτερη επιλογή ή τρίτο άτομο. Από δανεικές αγκαλιές και χάδια. Μερικά αδηφάγα λεπτά που κλέβεις από μια άλλη ζωή. Γιατί δε σου ανήκει πραγματικά. Ποτέ δε σου ανήκε και δε θα γίνει ούτε τώρα ούτε ποτέ. Το ξέρεις αλλά δε θες να το δεις. Είναι τελικά η μοναξιά που σε πειράζει; Αφού και πάλι μόνος είσαι!

  Να φεύγεις όταν δεν έχουν χρόνο για σένα και προσπαθούν να σε στριμώξουν στο πρόγραμμα τους. «Να παρακαλάς» να σαι στη ζωή τους ενώ δεν έχει θέση για σένα. Γιατί σ’ αυτή τη ζωή δεν παίρνεις ότι δίνεις. Αλλά παίρνεις ότι ζητάς. Αν δε ζητάς πολλά και δε βάζεις τον εαυτό σου ψηλά, κανείς δε θα το κάνει για σένα. Αν κάνεις εκπτώσεις εσύ ο ίδιος, οι άλλοι θα επιδιώξουν «ξεπούλημα».

  Να φεύγεις όταν η διαίσθηση σου στο λέει, μια φωνή μέσα σου φωνάζει, αλλά το συναίσθημα δεν υπακούει. Γιατί το ένστικτο δύσκολα σε προδίδει.
  Ακόμη και από τον ίδιο σου τον εαυτό να φεύγεις. Όταν βλέπεις πως είναι αδύναμος να κάνει αυτό που πρέπει και πάει να σε προδώσει, εσύ να φεύγεις. Στην περίπτωση αυτή, η φυγή δε σημαίνει αδυναμία.
  Οχι δε χρειάζεται να κάνεις θεαματική έξοδο. Να φεύγεις σιωπηλά και αθόρυβα στις μύτες των ποδιών σου. Από το λίγο, για το πολύ. Δε χρειάζονται πάντα εξηγήσεις, ούτε αντίο. Η φυγή σου είναι η απάντηση και το γιατί της ρητορικό. Να φεύγεις συνειδητά.   Ναι κάποιες φορές χρειάζεται να ξεφύγεις απ’ όλα. Δεν είναι πάντα εύκολο να γυρίσεις την πλάτη και να τρέξεις…
  Το κεφάλι ψηλά και με χαμόγελο γιατί ξέρεις ότι κάτι καλύτερο σε περιμένει…

  Με σεβασμο..

  Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ....(σκεψεις) Από ότι δε σε αντιπροσωπεύει. Καταστάσεις και άτομα. Όταν βλέπεις ότι συμβιβάζεσαι με το λίγο ενώ θες πολύ περισσότερα. Να φεύγεις, από νοσηρές καταστάσεις, απ’ ότι σου χαλάει την ψυχική ηρεμία. Όταν τριγυρνούν το μυαλό σου πολλά «γιατί». Κάτι δεν πάει καλά. Κανείς δεν είναι τρελός ή του μπαίνουν έτσι ιδέες. Όσο και αν προσπαθούν μερικοί να σε πείσουν για το αντίθετο γιατί τους συμφέρει. Να φεύγεις δεν σημαίνει το βάζω στα πόδια. Να φεύγεις από τους δειλούς που σε έχουν δεύτερη επιλογή ή τρίτο άτομο. Από δανεικές αγκαλιές και χάδια. Μερικά αδηφάγα λεπτά που κλέβεις από μια άλλη ζωή. Γιατί δε σου ανήκει πραγματικά. Ποτέ δε σου ανήκε και δε θα γίνει ούτε τώρα ούτε ποτέ. Το ξέρεις αλλά δε θες να το δεις. Είναι τελικά η μοναξιά που σε πειράζει; Αφού και πάλι μόνος είσαι! Να φεύγεις όταν δεν έχουν χρόνο για σένα και προσπαθούν να σε στριμώξουν στο πρόγραμμα τους. «Να παρακαλάς» να σαι στη ζωή τους ενώ δεν έχει θέση για σένα. Γιατί σ’ αυτή τη ζωή δεν παίρνεις ότι δίνεις. Αλλά παίρνεις ότι ζητάς. Αν δε ζητάς πολλά και δε βάζεις τον εαυτό σου ψηλά, κανείς δε θα το κάνει για σένα. Αν κάνεις εκπτώσεις εσύ ο ίδιος, οι άλλοι θα επιδιώξουν «ξεπούλημα». Να φεύγεις όταν η διαίσθηση σου στο λέει, μια φωνή μέσα σου φωνάζει, αλλά το συναίσθημα δεν υπακούει. Γιατί το ένστικτο δύσκολα σε προδίδει. Ακόμη και από τον ίδιο σου τον εαυτό να φεύγεις. Όταν βλέπεις πως είναι αδύναμος να κάνει αυτό που πρέπει και πάει να σε προδώσει, εσύ να φεύγεις. Στην περίπτωση αυτή, η φυγή δε σημαίνει αδυναμία. Οχι δε χρειάζεται να κάνεις θεαματική έξοδο. Να φεύγεις σιωπηλά και αθόρυβα στις μύτες των ποδιών σου. Από το λίγο, για το πολύ. Δε χρειάζονται πάντα εξηγήσεις, ούτε αντίο. Η φυγή σου είναι η απάντηση και το γιατί της ρητορικό. Να φεύγεις συνειδητά.   Ναι κάποιες φορές χρειάζεται να ξεφύγεις απ’ όλα. Δεν είναι πάντα εύκολο να γυρίσεις την πλάτη και να τρέξεις… Το κεφάλι ψηλά και με χαμόγελο γιατί ξέρεις ότι κάτι καλύτερο σε περιμένει… Με σεβασμο.. Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Ο κάθε άνθρωπος,
  κάθε χρόνο,
  έχει τα δικά του Χριστούγεννα, που, από πέρυσι σε φέτος,
  μπορεί να απέχουν αιώνες!
  Καλημέρα μας αδέλφια καλή λευτεριά.
  Ο κάθε άνθρωπος, κάθε χρόνο, έχει τα δικά του Χριστούγεννα, που, από πέρυσι σε φέτος, μπορεί να απέχουν αιώνες! Καλημέρα μας αδέλφια καλή λευτεριά.
  Like
  1
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Το μυστικό της ελευθερίας έγκειται στην εκπαίδευση των ανθρώπων, ενώ το μυστικό της τυραννίας είναι να τους κρατάς αδαείς.
  Αχ και γεμίσαμε δασκάλους μα τελείωσαν οι μαθητές!

  Καλό μήνα με δύναμη ψυχής και επιμονή στις κοινές προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο!

  Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  Το μυστικό της ελευθερίας έγκειται στην εκπαίδευση των ανθρώπων, ενώ το μυστικό της τυραννίας είναι να τους κρατάς αδαείς. Αχ και γεμίσαμε δασκάλους μα τελείωσαν οι μαθητές! Καλό μήνα με δύναμη ψυχής και επιμονή στις κοινές προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο! Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  Love
  1
  1 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ <3
  Η νευροεπιστήμη έχει πια αποδείξει ότι το σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νου και ξεπερνώντας τα παλιά μοντέλα θεραπείας έχουμε πια συνειδητοποιήσει ότι η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα είναι απαραίτητη όσον αφορά την θεραπεία.

  Οι τραυματικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει όλοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είναι αποτυπωμένες στην κυτταρική μας μνήμη. Κρατιούνται εκεί, στο υποσυνείδητο μας, σιωπηλά, μέχρι να βρουν τον τρόπο να βγουν στην επιφάνεια, να εκφραστούν και να απελευθερωθούν.

  Ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς κανόνες λέει: «θεραπεύεται ότι εκφράζεται» και η σωματοθεραπεία, δηλαδή η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα, προσφέρει την δυνατότητα σε ότι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, να εκφραστεί και ταυτόχρονα να απελευθερωθεί μέσα από την βιωματική εμπειρία, επιτρέποντας στο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου, το διαισθητικό, να πάρει τα ηνία.
  Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  Χρόνια πολλά Ανδρέα Ανδριάνα
  ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ <3 Η νευροεπιστήμη έχει πια αποδείξει ότι το σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νου και ξεπερνώντας τα παλιά μοντέλα θεραπείας έχουμε πια συνειδητοποιήσει ότι η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα είναι απαραίτητη όσον αφορά την θεραπεία. Οι τραυματικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει όλοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είναι αποτυπωμένες στην κυτταρική μας μνήμη. Κρατιούνται εκεί, στο υποσυνείδητο μας, σιωπηλά, μέχρι να βρουν τον τρόπο να βγουν στην επιφάνεια, να εκφραστούν και να απελευθερωθούν. Ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς κανόνες λέει: «θεραπεύεται ότι εκφράζεται» και η σωματοθεραπεία, δηλαδή η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα, προσφέρει την δυνατότητα σε ότι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, να εκφραστεί και ταυτόχρονα να απελευθερωθεί μέσα από την βιωματική εμπειρία, επιτρέποντας στο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου, το διαισθητικό, να πάρει τα ηνία. Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά. Χρόνια πολλά Ανδρέα Ανδριάνα
  Love
  1
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Ο κομπλεξικός δεν μπορεί, να φτάσει στο μεγαλείο και την απλότητα του χαρισματικού ή απλώς φυσιολογικού ανθρώπου.
  Έχει επίγνωση της ανυπαρξίας του, δεν μπορεί να το χωνέψει και αναγκαστικά επιλέγει ανέντιμα μέσα για να τον πολεμήσει!
  Η συμπεριφορά του είναι προβληματική κρύβοντας μία διαταραγμένη προσωπικότητα!
  Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  Ο κομπλεξικός δεν μπορεί, να φτάσει στο μεγαλείο και την απλότητα του χαρισματικού ή απλώς φυσιολογικού ανθρώπου. Έχει επίγνωση της ανυπαρξίας του, δεν μπορεί να το χωνέψει και αναγκαστικά επιλέγει ανέντιμα μέσα για να τον πολεμήσει! Η συμπεριφορά του είναι προβληματική κρύβοντας μία διαταραγμένη προσωπικότητα! Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • «Να είστε περήφανοι που είστε απλά ''αμαρτωλοί''... σ’ έναν κόσμο με ''άγιους'' υποκριτές.»
  Όμορφο εβδομάδα αδέλφια και καλή λευτεριά.
  «Να είστε περήφανοι που είστε απλά ''αμαρτωλοί''... σ’ έναν κόσμο με ''άγιους'' υποκριτές.» Όμορφο εβδομάδα αδέλφια και καλή λευτεριά.
  Like
  Love
  2
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Η αγάπη είναι μια ορμητική διάθεση να κάνεις ευτυχισμένο κείνον που αγαπάς, με έξοδά σου.
  Στην ανάγκη, με θυσία και με ταπείνωση. Η αγάπη είναι προσφορά, δεν είναι κατοχή. ....κι είναι πάλι αγάπη που δίνεται.

  Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά
  Η αγάπη είναι μια ορμητική διάθεση να κάνεις ευτυχισμένο κείνον που αγαπάς, με έξοδά σου. Στην ανάγκη, με θυσία και με ταπείνωση. Η αγάπη είναι προσφορά, δεν είναι κατοχή. ....κι είναι πάλι αγάπη που δίνεται. Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά
  Love
  1
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • https://rumble.com/v1wy0as--2022.html
  RUMBLE.COM
  ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 'ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ' (2022)
  Died Suddenly, Vaccines, Covid, Deaths, Abortions, Infertility, Depopulation, Adverse Effects, Blood Clots, Thrombosis Το Ντοκιμαντέρ του Stew Peters με τίτλο 'DIED SUDDENLY' το οποίο κυκλοφόρησε την
  Like
  1
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Όσο μεγαλύτερο το αίσθημα κατωτερότητας που έχει βιώσει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερη η ορμή για κατάκτηση και τόσο πιο βίαιη η συναισθηματική διαταραχή.
  Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά.
  Χρόνια πολλά στον Στέλιο και την Στέλλα.
  Όσο μεγαλύτερο το αίσθημα κατωτερότητας που έχει βιώσει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερη η ορμή για κατάκτηση και τόσο πιο βίαιη η συναισθηματική διαταραχή. Καλημέρα μας αδέλφια και καλή λευτεριά. Χρόνια πολλά στον Στέλιο και την Στέλλα.
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Αξίζεις ό,τι επιθυμείς και όλοι μας αξίζουμε τον καλύτερο σου εαυτό!
  Αικατερίνη

  Xρόνια πολλά στις Κατερίνες.

  Το όνομα Αικατερίνη σημαίνει καθαρή, αγνή, αμόλυντη, άμωμη. Υποκοριστικά του ονόματος είναι: Κατερίνα, Κατερινιώ, Καίτη, Κατίνα, Κάτια. Γιορτάζει: (25 Νοεμβρίου) Το όνομα στα Αγγλικά είναι: Catherine (Κάθρην.)

  Από τις αρχαίες Ελληνικές λέξεις ‘αιέν'=πάντοτε και ‘καθαίρω’ που προέρχεται από τη ρίζα ‘καθ’ και το ‘αίρω’=σηκώνω και σημαίνει την πάντοτε καθαρή, αγνή, εξαγνισμένη.
  Αυτό εξηγεί, ως ένα σημείο, και το λόγο που σε πολλές ξένες γλώσσες το ‘τ’ της Κατερίνας εμφανίζεται σαν ‘θ’-(th)Catherine

  Άλλη εξήγηση είναι:
  Αικατερίνη < ελληνιστική κοινή Αἰκατερίνη/Αἰκατερίνα < ίσως αρχαία ελληνική *Εκατερίνη < Ἑκατερός < ἑκάτερος. Από την αρχαία εποχή παρετυμολογείται από το καθαρός, και γι’ αυτό έχουμε σε ξενόγλωσσες παραλλαγές του ονόματος το Catherine.

  Χιλιοτραγουδισμένη η Κατερίνα

  "Άμαν Κατερίνα μου , κουζουμ Κατερίνα μου ,τα παραπονάκια μου θέλω να στα πω μάτια σαν τα κάστανα ,μ έβαλαν στα βάσανα
  κι όλο από την πόρτα σου θέλω να περνώ..."

  "Πάμε για ύπνο Κατερίνα, πάμε ν αλλάξουμε ζωή να δούμε όνειρα από κείνα που τελειώνουν το πρωί.."

  "Όμορφη μου Κατερίνα που τα χρόνια εκείνα.."

  "Που θα πας Ρίνα μου Ρινα Κατερίνα μου..."

  Πληροφορίες αντληθείσες απ το διαδίκτυο.
  Καλημέρα κόσμε Σήμερα λέμε όπως και κάθε μέρα ΌΧΙ στη Βία Των Γυναικών αλλά και σε καμία μορφή βίας.
  Χρόνια πολλά στην Κατερίνα στην Κάτια στην Κατίνα.
  Αξίζεις ό,τι επιθυμείς και όλοι μας αξίζουμε τον καλύτερο σου εαυτό! Αικατερίνη Xρόνια πολλά στις Κατερίνες. Το όνομα Αικατερίνη σημαίνει καθαρή, αγνή, αμόλυντη, άμωμη. Υποκοριστικά του ονόματος είναι: Κατερίνα, Κατερινιώ, Καίτη, Κατίνα, Κάτια. Γιορτάζει: (25 Νοεμβρίου) Το όνομα στα Αγγλικά είναι: Catherine (Κάθρην.) Από τις αρχαίες Ελληνικές λέξεις ‘αιέν'=πάντοτε και ‘καθαίρω’ που προέρχεται από τη ρίζα ‘καθ’ και το ‘αίρω’=σηκώνω και σημαίνει την πάντοτε καθαρή, αγνή, εξαγνισμένη. Αυτό εξηγεί, ως ένα σημείο, και το λόγο που σε πολλές ξένες γλώσσες το ‘τ’ της Κατερίνας εμφανίζεται σαν ‘θ’-(th)Catherine Άλλη εξήγηση είναι: Αικατερίνη < ελληνιστική κοινή Αἰκατερίνη/Αἰκατερίνα < ίσως αρχαία ελληνική *Εκατερίνη < Ἑκατερός < ἑκάτερος. Από την αρχαία εποχή παρετυμολογείται από το καθαρός, και γι’ αυτό έχουμε σε ξενόγλωσσες παραλλαγές του ονόματος το Catherine. Χιλιοτραγουδισμένη η Κατερίνα "Άμαν Κατερίνα μου , κουζουμ Κατερίνα μου ,τα παραπονάκια μου θέλω να στα πω μάτια σαν τα κάστανα ,μ έβαλαν στα βάσανα κι όλο από την πόρτα σου θέλω να περνώ..." "Πάμε για ύπνο Κατερίνα, πάμε ν αλλάξουμε ζωή να δούμε όνειρα από κείνα που τελειώνουν το πρωί.." "Όμορφη μου Κατερίνα που τα χρόνια εκείνα.." "Που θα πας Ρίνα μου Ρινα Κατερίνα μου..." Πληροφορίες αντληθείσες απ το διαδίκτυο. Καλημέρα κόσμε Σήμερα λέμε όπως και κάθε μέρα ΌΧΙ στη Βία Των Γυναικών αλλά και σε καμία μορφή βίας. Χρόνια πολλά στην Κατερίνα στην Κάτια στην Κατίνα.
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ηθικές αρχές που θέτουν συγκεκριμένα πρότυπα ανθρώπινης συμπεριφοράς και συνήθως προστατεύονται ως νόμιμα δικαιώματα κατά το εθνικό και διεθνές δίκαιο. Θεωρούνται ως «κοινώς αντιλαμβανόμενα αναπαλλοτρίωτα θεμελιώδη δικαιώματα που κάθε άτομο δικαιούται από τη στιγμή της γέννησής του, απλώς και μόνο επειδή είναι ανθρώπινο ον»[2]. Αυτά περιλαμβάνουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, καθώς και την ισότητα ενώπιον του νόμου[3]. Στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνονται, επίσης, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην υγεία, το δικαίωμα στην τροφή, το δικαίωμα στην κατοικία, την ιατρική περίθαλψη, την εκπαίδευση και το δικαίωμα συμμετοχής στον πολιτισμό.
  Τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ηθικές αρχές που θέτουν συγκεκριμένα πρότυπα ανθρώπινης συμπεριφοράς και συνήθως προστατεύονται ως νόμιμα δικαιώματα κατά το εθνικό και διεθνές δίκαιο. Θεωρούνται ως «κοινώς αντιλαμβανόμενα αναπαλλοτρίωτα θεμελιώδη δικαιώματα που κάθε άτομο δικαιούται από τη στιγμή της γέννησής του, απλώς και μόνο επειδή είναι ανθρώπινο ον»[2]. Αυτά περιλαμβάνουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης, καθώς και την ισότητα ενώπιον του νόμου[3]. Στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνονται, επίσης, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην υγεία, το δικαίωμα στην τροφή, το δικαίωμα στην κατοικία, την ιατρική περίθαλψη, την εκπαίδευση και το δικαίωμα συμμετοχής στον πολιτισμό.
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • «Όταν έχουν την πρόθεση να σε αδικήσουν,
  κ α ν έ ν α σωστό επιχείρημα δεν θα σε γλυτώσει..»

  Α ί σ ω π ο ς
  Καλημέρα μας αδέλφια καλή λευτεριά
  «Όταν έχουν την πρόθεση να σε αδικήσουν, κ α ν έ ν α σωστό επιχείρημα δεν θα σε γλυτώσει..» Α ί σ ω π ο ς Καλημέρα μας αδέλφια καλή λευτεριά
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • "Η προσευχή" του Fritz Perls, 1969

  "Κάνω το δικό μου και εσύ κάνεις το δικό σου.
  Δεν υπάρχω σε αυτό τον κόσμο για να ζήσω σύμφωνα με τις προσδοκίες σου
  και δεν είσαι σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές μου.
  Εσύ είσαι εσύ και εγώ είμαι εγώ.
  Και αν κατά τύχη βρούμε ο ένας τον άλλο, θα είναι πολύ ωραία.
  Εάν όχι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε."

  -Gestalt Therapy- η θεραπεία που άλλαξε την ψυχιατρική!!
  Καλημέρα μας αδέλφια και ΚΑΛΗ λευτεριά
  "Η προσευχή" του Fritz Perls, 1969 "Κάνω το δικό μου και εσύ κάνεις το δικό σου. Δεν υπάρχω σε αυτό τον κόσμο για να ζήσω σύμφωνα με τις προσδοκίες σου και δεν είσαι σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές μου. Εσύ είσαι εσύ και εγώ είμαι εγώ. Και αν κατά τύχη βρούμε ο ένας τον άλλο, θα είναι πολύ ωραία. Εάν όχι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε." -Gestalt Therapy- η θεραπεία που άλλαξε την ψυχιατρική!! Καλημέρα μας αδέλφια και ΚΑΛΗ λευτεριά
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
Περισσότερες ιστορίες
Προωθημένο