• Γυναίκα
 • 26/04/1965
 • Ακολουθείται από 145 μέλη
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • Love
  1
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • ΟΡΙΣΤΕ ;;;

  ΤΙ ;;;

  ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ;;;

  ΕΚ ΤΩΝ ...ΕΝΟΝΤΩΝ ;;;

  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ;;;

  ΟΙ ...ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ;;;

  ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ;;;

  ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ...

  Το link:

  https://nikosantoniadis.tv/2021/11/05/%ce%bf%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bd-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b9-%ce%b1/
  Like
  3
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Χριστίνα Νικολαΐδη αισθάνεται εξοργισμένη.

  Αν νομίζετε ότι κάνετε αντίσταση επειδή δεν θα πάτε για καφέ ή θα ψωνίσετε τα δώρα σας από μεγάλα σούπερ μάρκετ είστε βαθιά νυχτωμενοι δυστυχώς... Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι κι άλλα λουκέτα και τεράστιες στρατιές ανέργων. Ήδη μήνες τώρα υποφέρουν οικογένειες υγειονομικών! Δεν είδα να σας απασχολεί. Τώρα θα υποφέρουν και οικογένειες εργαζομένων στην εστίαση και το λιανεμποριο. Πάλι δεν σας απασχολεί πραγματικά. Το μόνο που σας απασχολεί είναι ότι σας ταράζει λίγο τις συνήθειες και από τσαμπουκα και μόνο λέτε δεν θα πατήσουμε στα μαγαζιά σας, λες και φταίνε τα μαγαζιά. Έρχεστε και μας κουνάτε το δάχτυλο (πολλοί όμως!) γιατί δεν αντιδρούμε! Εσείς ρε μάγκες γιατί δεν αντιδρατε; Δεν σας αφορά το ζήτημα; Δεν σας αφορά ότι ο κάθε τυχάρπαστος (συμπεριλαμβανομένης εμού) θα έχει δικαίωμα και Υποχρέωση να ελέγχει τα προσωπικά δεδομένα σας;;; Τί κάνετε; Πίνετε τον καφέ στο παγκάκι;;; Μπράβο ρε! Ε ας πιάσουμε από ένα παγκάκι ο καθένας , άνεργοι θα είμαστε σε λίγο έτσι κι αλλιώς σε ένα κράτος πτωχευμένο που θα βγάζει σε αναστολές γιατί απλά δεν έχει να πληρώσει. Θα βρει ένα λόγο να βγάζει μην σκατε. Μα για την 3η την 4η... Την 5η... Δόση; Μα για την δόση της ημέρας; Μα για την δόση του συζύγου, του παιδιού, του κουμπάρου; Θα βρει. Μην σκατε. Εσείς καφέ στο παγκάκι και στο σαλόνι σας και μην αγχώνεστε έτσι πέφτουν οι Χούντες. Μην ακούτε παραμύθια για νεκρούς κάτω από άρματα μάχης. Και αν κάποιος φταίει και πρέπει να πληρώσει είναι η κοπελίτσα που χτες πούλαγε μπλουζάκια και σήμερα το είδε εξουσία και τελεί χρέη πόρτας. Αυτή αύριο πρέπει να είναι άνεργη. Φυσικά! Στην νυχου θα το δείχνετε το πιστοποιητικό ή θα το σκίσετε και εκεί το καλσόν και θα την φωνάζετε σπίτι να σας φτιάξει νύχια; Είστε αλήθεια τόσο επαναστάτες; Το σκέφτομαι και ανατριχιαζω! Τελικά αλήθεια λέγανε ότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει! Μαλλί και νύχια σπίτι, καφέ στο παγκάκι, ψώνια στα σούπερ μάρκετ και κάτω η χούντα των καταστηματαρχών! Λοιπόν ή θα συνέλθετε και στην επόμενη συγκέντρωση όποτε γίνει αυτή θα είστε ΟΛΟΙ κάτω μαζί μας και δεν θα φύγουμε αν δεν τελειώσει όλο αυτό ή απλά βουλωστε το και ζήστε στην μιζέρια σας. Εμβ/νοι και μη. Ή θα καταλάβετε επιτέλους ότι μας αφορά όλους ή θα πεινάσουμε ΟΛΟΙ μαζί. Επανάσταση με καφέ στο παγκάκι δεν έγινε ποτέ οπότε μην λυσσατε στα πληκτρολόγια.
  Χριστίνα Νικολαΐδη αισθάνεται εξοργισμένη. Αν νομίζετε ότι κάνετε αντίσταση επειδή δεν θα πάτε για καφέ ή θα ψωνίσετε τα δώρα σας από μεγάλα σούπερ μάρκετ είστε βαθιά νυχτωμενοι δυστυχώς... Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι κι άλλα λουκέτα και τεράστιες στρατιές ανέργων. Ήδη μήνες τώρα υποφέρουν οικογένειες υγειονομικών! Δεν είδα να σας απασχολεί. Τώρα θα υποφέρουν και οικογένειες εργαζομένων στην εστίαση και το λιανεμποριο. Πάλι δεν σας απασχολεί πραγματικά. Το μόνο που σας απασχολεί είναι ότι σας ταράζει λίγο τις συνήθειες και από τσαμπουκα και μόνο λέτε δεν θα πατήσουμε στα μαγαζιά σας, λες και φταίνε τα μαγαζιά. Έρχεστε και μας κουνάτε το δάχτυλο (πολλοί όμως!) γιατί δεν αντιδρούμε! Εσείς ρε μάγκες γιατί δεν αντιδρατε; Δεν σας αφορά το ζήτημα; Δεν σας αφορά ότι ο κάθε τυχάρπαστος (συμπεριλαμβανομένης εμού) θα έχει δικαίωμα και Υποχρέωση ‼️ να ελέγχει τα προσωπικά δεδομένα σας;;; Τί κάνετε; Πίνετε τον καφέ στο παγκάκι;;; Μπράβο ρε! Ε ας πιάσουμε από ένα παγκάκι ο καθένας , άνεργοι θα είμαστε σε λίγο έτσι κι αλλιώς σε ένα κράτος πτωχευμένο που θα βγάζει σε αναστολές γιατί απλά δεν έχει να πληρώσει. Θα βρει ένα λόγο να βγάζει μην σκατε. Μα για την 3η την 4η... Την 5η... Δόση; Μα για την δόση της ημέρας; Μα για την δόση του συζύγου, του παιδιού, του κουμπάρου; Θα βρει. Μην σκατε. Εσείς καφέ στο παγκάκι και στο σαλόνι σας και μην αγχώνεστε έτσι πέφτουν οι Χούντες. Μην ακούτε παραμύθια για νεκρούς κάτω από άρματα μάχης. Και αν κάποιος φταίει και πρέπει να πληρώσει είναι η κοπελίτσα που χτες πούλαγε μπλουζάκια και σήμερα το είδε εξουσία και τελεί χρέη πόρτας. Αυτή αύριο πρέπει να είναι άνεργη. Φυσικά! Στην νυχου θα το δείχνετε το πιστοποιητικό ή θα το σκίσετε και εκεί το καλσόν και θα την φωνάζετε σπίτι να σας φτιάξει νύχια; Είστε αλήθεια τόσο επαναστάτες; Το σκέφτομαι και ανατριχιαζω! Τελικά αλήθεια λέγανε ότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει! Μαλλί και νύχια σπίτι, καφέ στο παγκάκι, ψώνια στα σούπερ μάρκετ και κάτω η χούντα των καταστηματαρχών! Λοιπόν ή θα συνέλθετε και στην επόμενη συγκέντρωση όποτε γίνει αυτή θα είστε ΟΛΟΙ κάτω μαζί μας και δεν θα φύγουμε αν δεν τελειώσει όλο αυτό ή απλά βουλωστε το και ζήστε στην μιζέρια σας. Εμβ/νοι και μη. Ή θα καταλάβετε επιτέλους ότι μας αφορά όλους ή θα πεινάσουμε ΟΛΟΙ μαζί. Επανάσταση με καφέ στο παγκάκι δεν έγινε ποτέ οπότε μην λυσσατε στα πληκτρολόγια.
  Love
  4
  0 Σχόλιο 2 Μοιράστηκε
 • https://www.pronews.gr/ygeia/1031199_mikri-epanastasi-stin-iatriki-sholi-toy-apth-epistoli-foititon-enantia-ston
  https://www.pronews.gr/ygeia/1031199_mikri-epanastasi-stin-iatriki-sholi-toy-apth-epistoli-foititon-enantia-ston
  WWW.PRONEWS.GR
  «Επανάσταση» στην ιατρική σχολή ΑΠΘ: Φοιτητές κατά τ&om
  Αμφισβητούν το κυβερνητικό εμβολιαστικό αφήγημα αποκαλώντας «μύθο» το περίφημο τείχος ανοσίας.
  Love
  4
  0 Σχόλιο 3 Μοιράστηκε
 • Eγώ για να κυκλοφορήσω χρειάζομαι πιστοποιητικό rapid test ,εσύ για να κυκλοφορήσεις χρειάζεσαι πιστοποιητικό εμβολιασμού .
  Κι οι δυο στον ίδιο παρονομαστή είμαστε .
  Τι δε καταλαβαίνεις ;;;
  Σκλάβος κι εσύ ,σκλάβος και εγώ .
  Ή θα ενωθούμε και θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω ή θα αποδεχτούμε τη φυλακή μας .
  Eγώ για να κυκλοφορήσω χρειάζομαι πιστοποιητικό rapid test ,εσύ για να κυκλοφορήσεις χρειάζεσαι πιστοποιητικό εμβολιασμού . Κι οι δυο στον ίδιο παρονομαστή είμαστε . Τι δε καταλαβαίνεις ;;; Σκλάβος κι εσύ ,σκλάβος και εγώ . Ή θα ενωθούμε και θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω ή θα αποδεχτούμε τη φυλακή μας .
  Like
  Love
  17
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • 8000 αστυνομικοί θα ελέγχουν εμάς τους εμπόρους αν ελέγχουμε τον κόσμο που θέλει να μπει στο κατάστημά μας ...
  Υπέροχα!
  Βάλτε έναν μπροστά από κάθε μαγαζί αντί πόρτας να κάνει τους ελέγχους! Δεν είναι δικιά μας δουλειά.
  8000 αστυνομικοί θα ελέγχουν εμάς τους εμπόρους αν ελέγχουμε τον κόσμο που θέλει να μπει στο κατάστημά μας ... Υπέροχα! Βάλτε έναν μπροστά από κάθε μαγαζί αντί πόρτας να κάνει τους ελέγχους! Δεν είναι δικιά μας δουλειά.
  Like
  11
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Έτσι επειδή δε μπορώ να τα κρατάω όλα μέσα μου .
  Δε τρελάθηκαν ξαφνικά να εμβολιάσουν με τρίτη δόση τους ανθρώπους .Ούτε φυσικά από αγάπη για την υγεία τους το κάνουν .
  Το πρόβλημα είναι οι εισαγωγές στα νοσοκομεια των ήδη εμβολιασμένων .Για πόσο μπορούν να κρύψουν ότι το αφήγημα των 90% ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ είναι πλασματικό ;;
  Και πως θα το αληθοφανέψουν ;;;
  Σατανικό αλλά θα λένε εν μέρη την αλήθεια .
  Όσοι έχουν εμβολιαστεί έξι μήνες πριν και μπουν στη ΜΕΘ απλά κι ωραία θα γράφεται ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ .
  Να δεις που σε ένα μήνα θα έχουμε 100% ανεμβολίαστους στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ και εννοείται στο τέλος ...νεκρούς .
  Έτσι επειδή δε μπορώ να τα κρατάω όλα μέσα μου . Δε τρελάθηκαν ξαφνικά να εμβολιάσουν με τρίτη δόση τους ανθρώπους .Ούτε φυσικά από αγάπη για την υγεία τους το κάνουν . Το πρόβλημα είναι οι εισαγωγές στα νοσοκομεια των ήδη εμβολιασμένων .Για πόσο μπορούν να κρύψουν ότι το αφήγημα των 90% ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ είναι πλασματικό ;; Και πως θα το αληθοφανέψουν ;;; Σατανικό αλλά θα λένε εν μέρη την αλήθεια . Όσοι έχουν εμβολιαστεί έξι μήνες πριν και μπουν στη ΜΕΘ απλά κι ωραία θα γράφεται ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ . Να δεις που σε ένα μήνα θα έχουμε 100% ανεμβολίαστους στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ και εννοείται στο τέλος ...νεκρούς .
  Like
  Love
  14
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Από τον κύριο Κούβελα:
  https://www.facebook.com/549148373/posts/10159528427228374/Πέρυσι τέτοια εποχή ζητούσα εναγωνίως τη συνεννόηση της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη Φαρμακοβιομηχανία για προμήθεια θεραπευτικών αντισωμάτων έναντι του COVID19, με τη διαδικασία της έκτακτης εισαγωγής.
  Μέσα στο επιδημικό κύμα που χτύπησε την πόλη μου και τη ζωή αγαπημένων φίλων μου, αφαίρεσε δε σημαντικές ελευθερίες και δικαιώματα, που διέθετα ως ελεύθερος και χρηστοήθης πολίτης και όχι δούλος, η μόνη λογική αντίδραση ήταν τα φάρμακα πρώτης γραμμής, παράλληλα με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, για την οποία βέβαια ουδείς συζητάει!
  Η αδιαφορία προμήθειας των φαρμάκων, κόστισε χιλιάδες ζωές με κάθε τρόπο.
  Η αδιαφορία ακόμη και συζήτησης με τη βιομηχανία οδηγεί σε απόσυρση, ενός από τα καλύτερα προϊόντα από την Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ βέβαια στις ΗΠΑ και αλλαχού, τα προμηθεύονται κανονικά!
  Περιμένουμε τι θα γίνει τελικά. Ίσως καταλήξουμε σε «πειραματικά» μαντζούνια για άλλη μια φορά.
  Ελπίζω να μην είναι έτσι και να έρθουν φάρμακα σε επαρκείς ποσότητες.
  Επίσης ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ και φάρμακα «αντιμετώπισης» της φλεγμονής, πέραν των κορτοκοστεροειδών. Δεν θα υπάρχει επάρκεια!!!
  Ζωή σε λόγου μας!
  Like
  Love
  6
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • KATAIΓΙΔΑ “ΘΕΤΙΚΩΝ” ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΒΙΝΤ !!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ !!!

  ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘ ΚΟΒΙΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” !!!

  ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!

  Το link της δημοσίευσης στο site:

  https://nikosantoniadis.tv/2021/11/03/katai%ce%b3%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%83/
  Like
  Angry
  Sad
  7
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Το΄πε ,το΄πε ο Παπαδάκης ΑΝΤ1 με τον ¨ειδικό¨ Βατόπουλο
  ¨το πιστοποιητικό εμβολιασμού ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει πια για την τρίτη δόση μιας και η δεύτερη κοντεύει να λήξει ..¨
  Ελάτε πουλάκια μου ήρθε η ώρα που λήγει η ¨ελευθερία¨ που δεχτήκατε να σας προσφέρει ένα καθεστώς .Ή ξανα τσιμπιέστε ή θα περάσετε από την πλευρά των ψεκασμένων .
  Το΄πε ,το΄πε ο Παπαδάκης ΑΝΤ1 με τον ¨ειδικό¨ Βατόπουλο ¨το πιστοποιητικό εμβολιασμού ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει πια για την τρίτη δόση μιας και η δεύτερη κοντεύει να λήξει ..¨ Ελάτε πουλάκια μου ήρθε η ώρα που λήγει η ¨ελευθερία¨ που δεχτήκατε να σας προσφέρει ένα καθεστώς .Ή ξανα τσιμπιέστε ή θα περάσετε από την πλευρά των ψεκασμένων .
  Like
  8
  3 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Mήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούν οι εμβολιασμένοι ;;;;;;
  Εγώ ως ανεμβολίαστη ,θα συνεχίσω μια χαρά να βολτάρω χωρίς τεστ στα υπερσουπερμάρκετ που έχουν μέσα μέχρι και έπιπλα ,ταυτόχρονα θα κλείσουν μερικές χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό για να σώσουν τις δουλειές τους έτρεξαν να εμβολιαστούν και έτσι θα ανα κοπεί η πανδημία .
  Όχι με πείσατε δε λέω .
  Mήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούν οι εμβολιασμένοι ;;;;;; Εγώ ως ανεμβολίαστη ,θα συνεχίσω μια χαρά να βολτάρω χωρίς τεστ στα υπερσουπερμάρκετ που έχουν μέσα μέχρι και έπιπλα ,ταυτόχρονα θα κλείσουν μερικές χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις των οποίων οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό για να σώσουν τις δουλειές τους έτρεξαν να εμβολιαστούν και έτσι θα ανα κοπεί η πανδημία . Όχι με πείσατε δε λέω .
  Like
  Love
  7
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • Πόσες φορές έχετε κάνει όλοι εσείς (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ιερωμένοι, χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος) ΛΑΘΗ που απλά τα βαπτίζετε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ εδώ και 20 μήνες; Το μόνο που μένει ίδιο, διότι οι απόψεις σας όλο και πλησιάζουν σε όσα σας λέμε ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, είναι η ΑΜΝΗΣΙΑ ΣΑΣ και η ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ ΣΑΣ στους προηγούμενους ισχυρισμούς σας.

  Ποιος θα πληρώσει για όλη τη μιζέρια, τον κοινωνικό διχασμό, την κοινωνική ανέχεια, τον ψυχολογικό βιασμό, την οικονομική καταστροφή του κόσμου;

  Δεν αρκούν δηλώσεις του τύπου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ.

  Ξέρετε γιατί δεν αρκούν; ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

  Ποντίκας Δημήτρης - Νίκος Αντωνιάδης
  Like
  Love
  2
  0 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε 177
 • Στα καταστήματα λέει οι ανεμβολίαστοι θα δείχνουν ράπιντ τεστ ,
  στα σούπερ μάρκετ Όχι
  στα ΜΜΜ Όχι
  Εκεί δηλαδή που μπαίνουν με το ζόρι θα τους κάνουμε να μην μπαίνουν καθόλου ,εκεί που γίνεται πατητό θα τα έχουμε γιούρια
  Όπου μας παίρνει δηλαδή κι όπου μπορούμε καταστρέφουμε
  Ανθρώπους ,επιχειρήσεις ,ζωές .
  Όχι δε θα δεχτώ ούτε να με τσεκάρουν για να ψωνίσω ,ούτε να τσεκάρω εγώ κανέναν .
  Οι άνθρωποι μόνοι μας φτιάχνουμε φυλακές και μόνοι μας τις γκρεμίζουμε .
  Στα καταστήματα λέει οι ανεμβολίαστοι θα δείχνουν ράπιντ τεστ , στα σούπερ μάρκετ Όχι στα ΜΜΜ Όχι Εκεί δηλαδή που μπαίνουν με το ζόρι θα τους κάνουμε να μην μπαίνουν καθόλου ,εκεί που γίνεται πατητό θα τα έχουμε γιούρια Όπου μας παίρνει δηλαδή κι όπου μπορούμε καταστρέφουμε Ανθρώπους ,επιχειρήσεις ,ζωές . Όχι δε θα δεχτώ ούτε να με τσεκάρουν για να ψωνίσω ,ούτε να τσεκάρω εγώ κανέναν . Οι άνθρωποι μόνοι μας φτιάχνουμε φυλακές και μόνοι μας τις γκρεμίζουμε .
  Like
  Love
  9
  1 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
 • τοπικά λοκ ντάουν λέει θα ξεκινήσουν στις κόκκινες περιοχές επειδή είναι τελικά ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της ...πανδημίας
  Όχι να επιστρεψουν οι υγειονομικοί
  Όχι να φέρουν φάρμακα εχτές
  Όχι να ενισχύσουν την πρωτοβάθμια υγεία
  Η μόνη λύση τους η καταστροφή μας
  Η μόνη λύση μας η αντίστασή μας
  τοπικά λοκ ντάουν λέει θα ξεκινήσουν στις κόκκινες περιοχές επειδή είναι τελικά ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της ...πανδημίας Όχι να επιστρεψουν οι υγειονομικοί Όχι να φέρουν φάρμακα εχτές Όχι να ενισχύσουν την πρωτοβάθμια υγεία Η μόνη λύση τους η καταστροφή μας Η μόνη λύση μας η αντίστασή μας
  Like
  Love
  7
  2 Σχόλιο 0 Μοιράστηκε
Περισσότερες ιστορίες
Προωθημένο